Facebook Pixel
Autoglanz AIO All In One Polijstmiddel 500 ml

Autoglanz AIO All In One Polijstmiddel 500 ml

Autoglanz AIO All In One Polijstmiddel 500 ml

€ 17,95 € 14,83

Polijstmiddel All-in-One Autoglanz

Polijstmiddel – De AIO polijstmiddel van Autoglanz kan helpen bij het verwijderen van lichte krasjes en tevens zorgen voor een fantastische glans die daarna beschermt wordt met een ingebouwde bescherming. AIO kan zowel handmatig als machinaal worden verwerkt. Wanneer je opzoek bent naar een stralende lak, met een mooie glans die direct beschermd is? Kies dan voor Autoglanz AIO dan zorgen wij voor een snelle levering.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 3 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-AI05

Alles in één polijstmiddel

Alles-in-één producten worden steeds populairder en dat begrijpen wij heel goed. Mooie resultaten met minimale inspanning, wie wil dat nou niet? Autoglanz AIO is zo`n middel waarvan je versteld staat van de resultaten.

Autoglanz AIO heeft een fijne schuurkorrel die goed genoeg zijn voor niet alleen het verwijderen van fijne krasjes, maar ook om de lak voor een groot deel te reinigen. Dus kleien is niet altijd meer noodzakelijk. Het oppervlak zal het polijsten een stuk gladder aanvoelen. Sterker nog. AIO kan zelfs een klein beetje ijzerdeeltjes verwijderen. AIO een echte alleskunner!

Nu denk je misschien, waarom zou ik nog in drie stappen polijsten terwijl het in één stap kan? Nou ja, er zitten natuurlijk wel beperkingen aan een alles in één product. Het is niet zo krachtig als een drie stappen polijstproces, maar er kunnen bij fijne krasjes een behoorlijk mooi resultaat worden behaald.

Gemakkelijk in gebruik

Als test hebben we de AIO gebruikt voor het handmatig polijsten van de autoglak. Dit ging erg eenvoudig door simpelweg een applicator of zelfs een microvezeldoek te gebruiken.
Werk in rechte banen tot het product transparant begint te worden. Laat het een tijdje zitten en veeg af met een microvezeldoek.

Resultaat, lak waar fijne krasjes en vervuiling is verdwenen. Een fantastische glans en een beschermende laag door de ingebouwde sealant.

In de AIO polijstmiddel vind je een beetje Autoglans Sythseal en een beetje Smooth Velvet. Dit houdt in dat het product zich makkelijk kan hechten aan de lak en daardoor langdurig kan beschermen.
Het biedt ook zelfreinigende eigenschappen waardoor het wassen daarna een stuk makkelijker gaat. En zoals de foto al laat zien zorgt het product ook voor een lichte waterafstotende laag.

De bescherming zal zo`n paar maanden zijn, tenzij je het gaat onderhouden met een Smooth Velvet of Syntseal. Dan gaat de bescherming nog langer mee.

Hoe te gebruiken bij handmatig poetsen


·         Zorg ervoor dat de lak net gewassen is

·         Verwijder alle ijzerdeeltjes en teer (voor het beste resultaat)

·         Breng een kleine hoeveelheid polijstmiddel aan op een applicator

·         Werk in gebieden van zo`n 30x30 cm per keer en oefen lichte druk uit

·         Werk het product in tot het helder en transparant wordt

·         Laat even opdrogen zodat het product kan hechten aan de lak

·         Veeg af met een microvezeldoek

 

Hoe te gebruiken bij machinaal poetsen


·         Zorg ervoor dat de lak net gewassen is

·         Verwijder alle ijzerdeeltjes en teer (voor het beste resultaat)

·         Breng een kleine hoeveelheid polijstmiddel aan op fijne polijstpad

·         Zorg ervoor dat de polijstmachine in de laagste stand staat

·         Werk in gebieden van zo`n 60x60 cm per keer en oefen geen druk uit

·         Werk het product in tot het helder en transparant wordt en voer de snelheid en druk iets op

·         Maak 3 tot 4 overlappingen

·         Laat even opdrogen zodat het product kan hechten aan de lak

·         Veeg af met een microvezeldoek

Polijstweb: altijd eenvoudig besteld

Polijstmiddelen bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Met enkele kliks heb jij je order geplaatst en worden de producten binnen enkele dagen bij je thuis geleverd. Is de waarde van je bestelling meer dan €50,-? Dan is de verzending gratis.

Heb je nog een vraag die aan ons wilt stellen? Bel dan gerust naar 0517-433660. Neem je liever contact op via de mail? Dan kan je ons bereiken via mark@polijstweb.nl. Wij staan je graag te woord en helpen je altijd aan een geschikt polijstmiddel.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz AIO All In One Polijstmiddel 500 ml
Uw waardering