Facebook Pixel
Skinny Monkey dunne polijstpad 15 mm Finishing Groen 152/165

Skinny Monkey dunne polijstpad 15 mm Finishing Groen 152/165

Skinny Monkey dunne polijstpad 15 mm Finishing Groen 152/165

€ 7,95 € 6,57

Dunne Polijstpad Skinny Monkey Groen

De Skinny Monkey polijstpads zijn extra dunne polijstpads van 15 mm dik. Dunne polijstpads worden vaak gebruikt voor een betere stabiliteit tijdens het polijsten. Waar dikkere pads soms zwaar kunnen worden en daardoor meer gaan bewegen, blijven dunne polijstpads een stuk stabieler.

De groene polijstpad uit de Skinny Monkey range is perfect voor het hoogglans polijsten van de lak. Voor een optimaal resultaat gebruik het polijstmiddel van Monkey de finishing compound voor een super hoogglans.Koop deze dunne polijstpads nu online en begin morgen al met polijsten.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
F.134754
 • Koop 2 voor € 7,16 € 5,92 en bespaar 10%

Polijstpads uit de Monkey Range

De Polijstpads  uit de Monkey Range zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De Monkey Line bied polijstpads aan gemaakt van foam, wol, microvezel en microwol. De polijstpads scoren goed bij zowel de startende polijster als bij de auto polijsters op het hoogste niveau.

De dunne polijstpads Skinny Monkey komen in vier verschillende hardheden/kleuren namelijk rood, oranje, geel en groen. De pads zijn voorzien van een luxe zwarte velcro (klittenband) achterkant zodat deze gemakkelijk vastkleven op iedere polijstmachine
Deze dunne polijstpads komen in 5 verschillende afmetingen: • 32/45 mm
 • 52/65 mm
 • 77/90 mm
 • 127/140 mm
 • 152/165 mm


De polijstpads zijn gemakkelijk in gebruik en zijn voorzien van een veiligheids rand ( foam is iets breder dan het velcro) waardoor de Monkey polijstpads veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedereen. De polijstpads zijn uitwasbaar met warm/lauw water.


Eigenschappen van de Skinny Monkey Polijstpads:

 

 • Veiligheidsrand als buffer
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Zeer hoge kwaliteit foam en velcro
 • Uitwasbaar
 • 15 mm dun

Monkey Line Dunne polijstpads en Polijstmiddelen

De Skinny Monkey polijstpads zijn perfect afgestemd op de polijstmiddelen uit dezelfde Monkey Line. De range polijstpads bestaat uit vier stuks namelijk de Heavy Cut (rood), Medium Cut (oranje), Polishing pad (geel) en de Finishing pad (groen). De polijstmiddelen zijn van dezelfde hoge kwaliteit en passen perfect bij de polijstpads. De Monkey Heavy Cut, Medium Cut en Finishing zijn daarom sterk aan te raden bij het gebruik van deze Polijstpads.

 

Polijstpads kopen?

Ben je van plan om te starten met autopoetsen? Dan zit je met het polijstsysteem van Monkey goed! Heb je vragen over deze polijstpads en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de Monkey Polijstpadskopen!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skinny Monkey dunne polijstpad 15 mm Finishing Groen 152/165
Uw waardering

No Related Posts