Facebook Pixel
Skinny Monkey dunne polijstpad 15 mm Medium Abrikoos 152/165 mm SALE

Skinny Monkey dunne polijstpad 15 mm Medium Abrikoos 152/165 mm SALE

Skinny Monkey dunne polijstpad 15 mm Medium Abrikoos 152/165 mm SALE

Normale prijs € 7,95 Speciale prijs € 1,00 € 0,83

Dunne Polijstpad Skinny Monkey  Abrikoos

De Skinny Monkey polijstpads zijn extra dunne polijstpads van 15 mm dik. Dunne polijstpads worden vaak gebruikt voor een betere stabiliteit tijdens het polijsten. Waar dikkere pads soms zwaar kunnen worden en daardoor meer gaan bewegen, blijven dunne polijstpads een stuk stabieler.

De oranje polijstpad uit de Skinny Monkey range is een “ one step” polijstpad.Perfect voor het polijsten van milde krasjes, oneffenheden en hologrammen. Voor een optimaal resultaat gebruik het polijstmiddel van Monkey de heavy cut voor het verwijderen van diepere krassen of de medium cut voor lichtere krasjes.Koop deze dunne polijstpads nu online en begin morgen al met polijsten.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
F.134752

Polijstpads uit de Monkey Range

De Polijstpads  uit de Monkey Range zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De Monkey Line bied polijstpads aan gemaakt van foam, wol, microvezel en microwol. De polijstpads scoren goed bij zowel de startende polijster als bij de auto polijsters op het hoogste niveau.

De dunne polijstpads Skinny Monkey komen in vier verschillende hardheden/kleuren namelijk rood, oranje, geel en groen. De pads zijn voorzien van een luxe zwarte velcro (klittenband) achterkant zodat deze gemakkelijk vastkleven op iedere polijstmachine
Deze dunne polijstpads komen in 5 verschillende afmetingen:  • 32/45 mm
  • 52/65 mm
  • 77/90 mm
  • 127/140 mm
  • 152/165 mm


De polijstpads zijn gemakkelijk in gebruik en zijn voorzien van een veiligheids rand ( foam is iets breder dan het velcro) waardoor de Monkey polijstpads veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedereen. De polijstpads zijn uitwasbaar met warm/lauw water.


Eigenschappen van de Skinny Monkey Polijstpads:

 

  • Veiligheidsrand als buffer
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Zeer hoge kwaliteit foam en velcro
  • Uitwasbaar
  • 15 mm dun

 

Monkey Line Dunne polijstpads en Polijstmiddelen

De SkinnyMonkey polijstpads zijn perfect afgestemd op de polijstmiddelen uit dezelfde Monkey Line. De range polijstpads bestaat uit vier stuks namelijk de Heavy Cut (rood), Medium Cut (oranje), Polishing pad (geel) en de Finishing pad (groen). De polijstmiddelen zijn van dezelfde hoge kwaliteit en passen perfect bij de polijstpads. De Monkey Heavy Cut, Medium Cut en Finishing zijn daarom sterk aan te raden bij het gebruik van deze Polijstpads.

 

Polijstpads kopen?

Ben je van plan om te starten met autopoetsen? Dan zit je met het polijstsysteem van Monkey goed! Heb je vragen over deze polijstpads en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de Monkey Polijstpadskopen!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skinny Monkey dunne polijstpad 15 mm Medium Abrikoos 152/165 mm SALE
Uw waardering