Facebook Pixel
SJP Polijstcompound Groen ca 250 gram

SJP Polijstcompound Groen ca 250 gram

SJP Polijstcompound Groen ca 250 gram

€ 6,95 € 5,74

SJP Polijstpasta Groen

SJP Polijstpasta Groen – Deze polijstpasta gebruik je in combinatie met een zachte flanellen. De pasta is hard, maar zal door de wrijving met een polijstschijf gaan smelten en daardoor gaan hechten aan de doek. De bruine pasta is een hoogglans polijstpasta voor het hoogglans polijsten en geeft een diepe glans. Bestel snel online.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
S.03.1001

Polijstpasta Glans SJP

Wil je beginnen met polijsten? Dan is de keuze voor een goede polijstpasta een absolute basis. Wat noodzakelijk is tijdens het hoogglans polijsten is dat je een fijne korrel hebt die een hoogglans resultaat geef. Deze groene polijstpasta van SJP doet dat zodat je na deze stap kunt genieten van een mooie glans.

 

Allerlei kleuren polijstpasta

Polijstweb is dé polijstmaterialen groothandel van Nederland vind je bij ons polijstschijven in alle soorten en maten, maar ook alle kleuren polijstpasta. Iedere leverancier hanteert zijn eigen kleurencode. Een groene polijstpasta bij merk A kan bij dit merk bijvoorbeeld een grove polijstpasta zijn, terwijl het bij merk B een glanspasta is. Kijk daarom goed naar de specificaties.

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Heb je een geschikte polijstschijf gevonden? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een goede polijstpasta aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SJP Polijstcompound Groen ca 250 gram
Uw waardering