Facebook Pixel
Nuke Guys Autowas Emmer met rooster

Nuke Guys Autowas Emmer met rooster

Nuke Guys Autowas Emmer met rooster

Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 22,46 € 18,56

Nuke Guys – Autowas emmer met grit protecter

Nuke Guys Autowas emmer met rooster–  gebruik je om je auto of motor op een veilige manier te wassen. Deze set komt naast een emmer van 13,5 liter ook met een gouden grit protector die de kans op opkomend vuil verminderd. De kans op krassen wordt zodoende aanzienlijk minder. Nuke Guys bestellen? Wij zorgen voor een snelle levering!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
20010161

Autowas Emmer Nuke Guys

Autowas emmer-  Voor het wassen van je auto of motor heb je natuurlijk een emmer nodig, sterker nog, voor het beste resultaat zou je twee of zelfs drie emmers kunnen gebruiken. Door te  wassen met een twee emmer systeem gebruik je één emmer voor de autoshampoo en de andere emmer om uit te spoelen. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om een aparte emmer te gebruiken voor alleen de velgen.

Eigenschappen Autowas Emmer Nuke Guys

  • Ruime emmer van maar liefst 13,5 liter
  • Komt inclusief Rooster / Grit Protector
  • Op een veilige manier auto wassen.
  • Mooi ontwerp van goud en zwarte kleuren
  • Verminderd de kans op krassen

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de autowas emmer die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een autowas emmer aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nuke Guys Autowas Emmer met rooster
Uw waardering