Facebook Pixel
Nuke Guys Towel Twins microvezeldoeken 550 g/m2

Nuke Guys Towel Twins microvezeldoeken 550 g/m2

Nuke Guys Towel Twins microvezeldoeken 550 g/m2

€ 12,90 € 10,66

Nuke Guys  Towel Twins Wasdoek set

Nuke Guys was doeken – Set wasdoeken om je auto in twee stappen te wassen. Deze microvezel wasdoeken kun je gecombineerd gebruiken. De grijze wasdoek gebruik je voor de grove vervuiling en de witte doek gebruik je voor hoofdwasbeurt . Nuke Guys bestellen? Wij zorgen voor een snelle levering!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 5 beschikbaar, bestel snel!
SKU
20032015

Zachte wasdoeken van Nuke guys

Je had er wellicht nog niet van gehoord, wasdoeken! Het idee erachter is zo gek nog niet. Wanneer we zelf een microvezel washandschoen gebruiken stoppen we ook niet altijd onze hand in de washandschoen maar leggen we onze handen er vaak bovenop. Dit principe is eigenlijk hetzelfde. Microvezels die het vuil vast houden, en genoeg water en sop kunnen absorberen. Waarom niet?

 

Eigenschappen wasdoek set

  • Afmeting: 40x60 cm
  • Ultra zacht microvezel
  • Ultrasoon gesneden (randloos)
  • Extreem zacht voor de lak
  • Gewicht 550 g/m2
  • Mix 80% polyester / 20% Polyamide

 

Tip! Voor de beste werking wordt aanbevolen de droogdoek eerst te wassen voor gebruik, zodat alle productie residuen worden verwijdert. ( 30 graden) (zonder wasverzachter)

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de microvezeldoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Wasdoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nuke Guys Towel Twins microvezeldoeken 550 g/m2
Uw waardering