Facebook Pixel
Liquid Elements Clean Car Autowas emmer (set incl filter en deksel)

Liquid Elements Clean Car Autowas emmer (set incl filter en deksel)

Liquid Elements Clean Car Autowas emmer (set incl filter en deksel)

€ 27,95 € 23,10

Autowas emmer set met deksel en filter

Wanneer je bezig met het wassen van je auto mag een goede stevige autowas emmer niet ontbreken. De autowas emmer van Liquid Elements is een stevige en robuuste  was emmer die je voor veel toepassingen kunt gebruiken. En is groot genoeg om de emmer ruim te vullen met water en autoshampoo en is de was emmer voorzien van filter en stevige deksel zodat je deze overal meer naartoe kunt nemen. Bestel vandaag nog een nieuwe autowas emmer.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Z23

Autowassen zonder krassen

Wanneer je een auto gaat wassen is het belangrijk dat je dit doet met het juiste materiaal, een autowas emmer met vuilrooster (grit protector) mag daarom niet ontbreken. Dankzij het vuilrooster voorkom je eigenlijk dat het overtollige vuil zoals zand, stenen en andere vervuiling direct naar de bodem zakt en daar ook blijft, zodat je daar niet meer bij kunt komen met je wasmitt of spons.

De Autowas Emmer van Liquid Elements komt daarom compleet als set met een 22 liter emmer,  met een vuilrooster en stevige schroef deksel met rubber inleg zodat je de emmer kun meenemen op locatie indien er geen kraan is om de emmer te vullen.

De autowasset bestaat uit:

  • Autowas emmer 22 liter type Clean Car
  • Vuilrooster / Grit protector
  • Stevige schroefdeksel met rubber inleg.

 

Experttip: Was volgens het twee emmer systeem

Ga je voor perfectie? Was dan volgens het twee emmer systeem. De eerste emmer gebruik je als sop emmer met een autoshampoo, de andere emmer gebruik je voor het uitspoelen van de vervuiling uit de washandschoen of spons. Zodoende was je altijd met een zo`n vers mogelijk water.

 

Gemakkelijk bestellen bij Polijstweb.nl

Heb je nog vragen over onze emmers of over het wassen van je auto? Stel deze gerust door ons te bellen. We staan je graag te woord en geven je tips en advies, zodat jij de juiste keuze kunt maken. Heb je al een geschikt product gevonden? Bestel dan direct een nieuwe autowas emmer!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liquid Elements Clean Car Autowas emmer (set incl filter en deksel)
Uw waardering