Facebook Pixel
Liquid Elements T3000 V3 Excentrische Polijstmachine 10 mm

Liquid Elements T3000 V3 Excentrische Polijstmachine 10 mm

Liquid Elements T3000 V3 Excentrische Polijstmachine 10 mm

€ 138,95 € 114,83

Liquid Elements T3000 Excentrische Polijstmachine

De Liquid Elements excentrische polijstmachine  is perfect voor wanneer je wilt beginnen met het polijsten van je auto of boot. Deze dual action polijstmachine heeft een uitslag van 10 mm en de perfecte tussenmaat tussen de T2500 en de T4000 Polijstmachine. Ook heeft deze machine een indicator lampje zodat je precies kunt zien of je teveel druk uitoefend of juist genoeg.
Koop deze Liquid Elements T3000 Excentrische Polijstmachine nu online, dan kun je direct beginnen met het polijsten van je auto of boot.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
M21

Liquid Elements T3000 polijstmachine

De excentrische polijstmachine van Liquid Elements heeft een uitslag van 10 mm die wordt overgebracht door een krachtige 750 watt motor.


De dual action polijstmachine is gemakkelijk in gebruik. Naast dat het uitstekend in de hand ligt, is het ook het toerental makkelijk te regelen met een knop. De machine is zowel linkshandig als rechtshandig te gebruiken. De 750 watt motor die in deze T3000 zit zorgt ervoor dat krasjes en lakdefecten snel kunnen worden hersteld.

Daarnaast zit er een druk indicator lampje op deze machine. Dit houd in wanneer je teveel druk uitoefend op de lak deze rood kleurt. Oefen je genoeg druk uit dan geeft deze een groen lampje. Op deze manier weet je precies hoeveel druk je kunt uitoefenen.

 

Wat krijg je allemaal bij deze excentrische machine

Bij deze T3000 van liquid elements zit niet alleen een kale dual action polijstmachine. Je krijgt er ook nog wat handige tools bij zoals:

 

 

 • Backingplate 5" 125 mm met 5/16 aansluiting
 • Sleutels voor het verwisselen van backingplates
 • Gebruiksaanwijzing
 • Mooie opbergtas voor de compounds en polijstpads en de machine
 • Set koolborstelsEigenschappen van de Excentrische polijstmachine

 • 750 Watt
 • 10 mm excentrische uitslag
 • 8 meter kabel
 • 6 standen (variabel toerental)
 • 2500/5500 rpm
 • 2,4 Kg
 • 95 Db

 

 

Polijstpads en Polijstmiddelen

Met alleen de polijstmachine ben je er nog niet helemaal. Op je werk goed te doen raden wij het aan om de juiste polijstpads en polijstmiddelen erbij aan te schaffen. Natuurlijk vind je deze ook op onze website. Wat betreft de polijstmiddelen heb je de keuze tussen merken Menzerna en Monello. De polijstpads bieden wij aan van het merk Moore.
Een extra tip: Plak de kunststof en rubberen rand af met maskeertape.

 

Heb je liever een complete set waarmee je direct kunt starten? Op onze website vind je ook diverse startersetjes zodat je direct kunt beginnen met het polijsten van je auto of boot.
Hieronder hebben wij een aantal voordeel bundels staan met een extra korting op de polijstmiddelen of polijstpads.

Liquid Elements polijstmachine kopen

Ben je van plan om te starten met autopoetsen? Met deze excentrische polijstmachine ben je klaar voor iedere klus. Heb je vragen over deze machine en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de T3000 Liquid Elements excentrische polijstmachine kopen!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liquid Elements T3000 V3 Excentrische Polijstmachine 10 mm
Uw waardering