Facebook Pixel
Roterende Polijstmachine Liquid Elements Terminator 1200W

Roterende Polijstmachine Liquid Elements Terminator 1200W

Roterende Polijstmachine Liquid Elements Terminator 1200W

€ 139,95 € 115,66

Liquid Elements Terminator Roterende Polijstmachine

De Liquid ElementsTerminator roterende polijstmachine is de nieuwste polijstmachine in het assortiment en met 1200W ook direct één zeer krachte polijstmachine. Deze roterende polijstmachine is met zijn 1200W motor uitermate geschikt voor het snel corrigeren van de lak. Wanneer je opzoek bent naar een goede roterende polijstmachine dan is de Terminator van Liquid Elements iets voor jou!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 4 beschikbaar, bestel snel!
SKU
M03

Liquid Elements Roterende Polijstmachine

De Liquid Elements Terminator Roterende  polijstmachine is voorzien van een krachtige 1200W motor. Deze polijstmachine is een goede aanvulling op bijvoorbeeld één van de Dual Action Polijstmachines van het merk Liquid Elements

De machine is prettig om mee te werken, en scoort goed op het gebied van ergonomie. Mede door de rubberen handsteun op de kop van de machine machine ligt deze goed in de hand. Ook bij dit model zit een koppelcontrole via een rood of groen led lampje. Zo kun je veiliger polijsten.

De polijstmachine is voorzien van een krachtige 1200 watt motor, die zonder problemen krasjes en diepere lakdefecten kan herstellen. De machine draait in tegenstelling tot een Dual Action Polijstmachine volledig om zijn eigen as. Daardoor kan deze roterende polijstmachine sneller corrigeren, maar wordt ook direct ook een stuk warmer. Daarom is enige ervaring wel aan te raden bij het gebruik van deze machine.

Levering van de Liquid Elements Roterende Polijstmachine.

Deze Liquid Elements Terminator roterende polijstmachine komt met de volgende accessoires:

 

  • Roterende Polijstmachine Terminator
  • Backingplate 125 mm
  • Liquid Elements Luxe opbergtas
  • Sleutel voor het verwisselen van backingplates
  • Gebruiksaanwijzing
  • Extra set koolborstels


De technische specificaties van de Terminator:

Stroom: 230v / 50 Hz
Motorvermogen: 1200 Watt
Snelheid: 1000-3000 Rpm
Kabellengte: 8 meter
Gewicht 2,5 kg

Welke Polijstpads en Polijstmiddelen?

Met de Roterende Polijstmachine van Liquid Elements kun je snel corrigeren, maar welke pads of polijstmiddel heb je hierbij nodig?

Voor een snelle correctie kun je gebruik maken van een wol of microvezel pad, let wel op dat je hier zorgvuldig mee om gaat. Bij het niet juist uitvoeren van deze combinatie bestaat de kans dat de lak te warm wordt en verbrand!

Voor de volgende stappen kun je ervoor kiezen om dit te doen met een Excentrische Polijstmachine, of met polijstpads die meer geschikt zijn voor een roterende machine. Zoals de Classic Polijstpads van Moore.

Wil je een polijstpad gebruike zoals die van een Dual Action, gebruik dan een wat dunnere pad zoals de Moore Slim Line, of de Skinny Monkey. Beide pads zijn dunne polijstpads  en zorgen voor een wat betere stabiliteit.

 

Liquid Elements Terminator Roterende Polijstmachine kopen

Ben je van plan om te starten met autopoetsen? Deze machine geeft je een vliegende start. Je krijgt namelijk niet alleen een uitstekende poetsmachine, maar ook alle toebehoren. Heb je vragen over deze set en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de Liquid Elements Terminator roterende polijstmachine  kopen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roterende Polijstmachine Liquid Elements Terminator 1200W
Uw waardering