Facebook Pixel
Great Lion Ultimate Polijstset 2 stappen

Great Lion Ultimate Polijstset 2 stappen

Great Lion Ultimate Polijstset 2 stappen

€ 124,95 € 103,26

Great Lion Ultimate Polijstset in 2 stappen

Deze polijstset telt maar liefst 30 onderdelen en is speciaal ontwikkeld voor het polijsten van aluminium. Aluminium onderdelen zoals die bijvoorbeeld van een vrachtwagen krijgen het zwaar te verduren en worden snel dof of gaan oxideren. Wanneer je deze onderdelen zoals velgen of een brandstoftank weer in een hoogglans staat wil krijgen is polijsten noodzakelijk. Bestel deze aluminium polijstset van Great Lion vandaag nog en dan zorgen wij voor een snelle levering (gratis binnen Nederland)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 2 beschikbaar, bestel snel!
SKU
4141

Vrachtwagen velgen of tank polijsten

Het lijkt een heel karwei maar het polijsten van jouw velgen of brandstoftank hoeft niet moeilijk te zijn. Met deze aluminium polijstset maak je een vliegende start en heb je een complete set met alles wat je nodig hebt om de velgen en tank van jouw vrachtwagen tot hoogglans te brengen in maar liefst twee polijst stappen!

 

Hoe werkt deze Great Lion Polijstset?

Polijsten met deze polijstset gaat erg gemakkelijk. Wat je als extra nodig hebt is een krachtige haakse poetsmachine die gemakkelijk de 200 mm schijven kan laten ronddraaien.
Vervolgens monteer je polijstschijf 1 op de machine en breng je de bruine polijstpasta aan. Beweeg van links naar rechts tot je het gewenste resultaat hebt en al de oxidatie, krassen en oneffenheden zijn verdwenen. En maak vervolgens het oppervlak schoon

Vervolgens monteer je polijstschijf 2 op de machine en breng je de blauwe hoogglans polijstpasta aan. Ook hier beweeg je van links naar rechts tot je de hoogglans staat hebt bereikt. Neem vervolgens af met de meegeleverde doek

 Daarna kun je de onderdelen nog tot spiegelglans polijsten met de meegeleverde Great Lion Extreme Metal Polish. Dit middel kun je ook gebruiken voor het onderhouden van de glans.

 

Wat zit er allemaal in deze 30 delige Great Lion Polijstset?

Wat krijg je allemaal in deze set:

 

  • 1 stuk polijstschijf voorpolijsten
  • 1 stuk polijstschijf glans polijsten
  • 1 stuk polijstpasta voorpolijsten
  • 1 stuk polijstpasta glans polijsten
  • 1 stuk Great Lion Extreme Metal Polish 225 gram
  • 1 stuk Polijstdoek schraper
  • 1 stuk Adapter M14 voor opspannen schijven
  • 3 stuks Microvezel poetsdoek
  • 20 stuks witte poetsdoeken
  • 1 stuk handleiding in meerdere talen met stappenplan

Eenvoudig besteld bij Polijstweb

Wil jij de aluminium onderdelen van jouw vrachtwagen meer mooi laten glanzen? Bestel dan vandaag nog de Great Lion Ultimate Polijstset. Wij hanteren een korte levertijd en verzenden de producten gratis bij een bestelling vanaf €50.

Heb je nog een vraag die je aan ons wilt stellen? Dat kan zowel telefonisch als via de mail. Onze medewerkers reageren hier doorgaans binnen enkele dagen op en beantwoorden al je vragen over de aluminium polijstset.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Great Lion Ultimate Polijstset 2 stappen
Uw waardering