Great Lion

Great Lion

Great Lion kopen

Op onze webshop vind je diverse schoonmaak-, reinigings-, en poetsmiddelen van het merk Great Lion. Neem bijvoorbeeld de gerenommeerde Great Lion metal polish: een hoogwaardig poetsmiddel dat nét dat stukje extra uit het metaal haalt. Als krachtig polijstmiddel zorgt het voor een extreme glans, werkt het vuil- en waterafstotend en bevat het ook nog eens minder schadelijke stoffen dan menig metal polish. Wat je dus van dit Great Lion poetsmiddel mag verwachten, is het gewilde spiegel effect en een langdurige bescherming.

Een ander populair product is de Great Lion velgenreiniger. Hiermee reinig je moeiteloos je velgen, zelfs als het om het meest hardnekkig vuil gaat. De uiterst geconcentreerde reiniger is ontworpen voor alle typen velgen. De krachtige reiniging houdt echter niet in dat het middel schadelijk is. Sterker nog, door de hoofdwaardig bestanddelen is deze Great Lion minder schadelijk voor mens, milieu en voertuig.

Wij leveren producten voor verschillende toepassingen

Als schoonmaak- en polijstmiddelen groothandel leveren wij producten voor diverse toepassingen; hetzelfde geldt voor het merk Great Lion. Naast de polaire metaalpoets en velgenreiniger leveren wij onder meer Great Lion autoreinigers, insecten verwijderaars, ruitenreinigers, dashboard cleaners en bandencleaners. Al onze Great Lion producten leveren wij uit voorraad. Vandaar dat je ze altijd spoedig in huis hebt!

Great Lion: eenvoudig besteld bij Polijstweb

Wil je één van onze Great Lion poetsmiddelen kopen? Ons volledige assortiment staat online. Maak gebruik van de tijdelijke korting op onze bestsellers; bestel met slechts enkele kliks. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL). Heb je nog vragen die je aan ons wilt stellen, of wil je misschien advies ontvangen? Bel of mail ons dan gerust. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over de producten van het merk Great Lion.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina