Facebook Pixel
Detail Brushes set van 3 stuks

Detail Brushes set van 3 stuks

Detail Brushes set van 3 stuks

€ 7,95 € 6,57

Detail Brushes

Detail Brushes set –  Deze speciale detailing brushes zijn ontworpen voor schoonmaken op de meest lastige plekken zoals het motorcompartiment. Deze set bestaat uit één nylon borstel, één stalen borstel en één messing borstel. De metalen staalborstels kun je perfect gebruiken voor het reinigen van bouten of moeren. Het verwijdert gemakkelijk vervuiling of vliegroest. Bestel gemakkelijk en snel online dan zorgen wij voor een snelle levering

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PW596171

Detailing brush kopen

Heeft een normale borstel net te weinig kracht om op lastige plekken te reinigen? Gebruik dan één van deze drie borstels. Met deze detailing brushes verwijder je gemakkelijk roest aanslag, pekel, oxidatie of zelfs oude verf lagen van metalen onderdelen. De nylon borstel kan zelfs worden gebruikt voor het grof reinigen van interieur delen of voor het schoonmaken van polijstpads.

Drie soorten detailing brushes

Deze set bestaat uit drie verschillende detail brushes, namelijk een staal borstel die je kunt gebruiken voor het meest zware werk. Denk aan het verwijderen van roest, verf of oxidatie op metalen onderdelen.

Ook word er een messing detail brush geleverd deze is wat milder dan de stalen borstel en kan ook worden gebruikt voor de metalen onderdelen aan een auto. Bijvoorbeeld onder de motorkap of zelfs onder de auto.

Als laatst zit er een nylon borstel in deze set. Deze kun je gebruiken voor het reinigen van microvezel of foam polijstpads, maar ook voor het grof reinigen van kunststof delen.

 

De lengte van de borstel is 175 mm en de koppen van de borstel zijn 40x10 mm. De borstelhaar lengte is 15 mm

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Wil je deze detail brushes gaan gebruiken? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Detail Brushes aanschaft.

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Detail Brushes set van 3 stuks
Uw waardering