Facebook Pixel
Nuke Guys Octofiber 8 pack Microvezeldoek 320 g/m2

Nuke Guys Octofiber 8 pack Microvezeldoek 320 g/m2

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Nuke Guys Octofiber 8 pack Microvezeldoek 320 g/m2

€ 16,90 € 13,97

Nuke Guys – Voordeelpak microvezeldoek

Nuke Guys voordeelpak microvezel – Microvezeldoeken, je kunt er niet genoeg van hebben. Bij Nuke Guys denken ze daar net zo over. Dit voordeel pak bevat maar liefst acht stuks microvezeldoeken. Deze hebben een afmeting van 40x40 cm een gewicht van 320 g/m2.  Nuke Guys bestellen? Wij zorgen voor een snelle levering!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 5 beschikbaar, bestel snel!
SKU
20032036

Allround Microvezeldoek Octofiber

Octofiber- De allround poetsdoeken die je voor heel veel toepassingen kan gebruiken. Gebruik deze microvezeldoeken voor het interieur, een verwijderen cleaners of polijstresidu. Nu extra voordelig en per acht stuks verpakt

Eigenschappen voordeelpak microvezeldoek

  • Inhoud 2x blauw/ 2x oranje/ 2x wit/ 2x groen
  • Allround Microvezeldoek, 40x40 cm, 320 g/m2
  • Korte Pool
  • Mix 80% polyester / 20% Polyamide

 

Tip! Voor de beste werking wordt aanbevolen de droogdoek eerst te wassen voor gebruik, zodat alle productie residuen worden verwijdert. ( 30 graden) (zonder wasverzachter)

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de microvezeldoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Microvezeldoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nuke Guys Octofiber 8 pack Microvezeldoek 320 g/m2
Uw waardering