Facebook Pixel
Nuke Guys Bug Swiper Insectenspons 2 in 1

Nuke Guys Bug Swiper Insectenspons 2 in 1

Nuke Guys Bug Swiper Insectenspons 2 in 1

€ 5,90 € 4,88

Nuke Guys – Bug Swiper Insectenspons

Nuke Guys Insectenspons –  Wanneer je last hebt van insecten resten op de lak kun je naast een goede insectenreiniger ook een goede insectenspons gebruiken. Deze 2 in 1 spons kun je zowel gebruiken voor het verwijderen van insectenresten, maar ook voor het wassen van de auto. Nuke Guys bestellen? Wij zorgen voor een snelle levering!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
20032038

Insectenspons Nuke Guys

Insectenspons- Hét stukje gereedschap dat je wilt hebben wanneer het aankomt op het verwijderen van hardnekkige insectenresten, pollen of andere resten. De 2 in 1 spons is voorzien van een gaas structuur voor het verwijderen van de insecten, en lange microvezel draden voor het verder wassen van de auto. Het is ook met deze spons aan te raden om altijd met een twee emmer systeem te wassen

Eigenschappen Insectenspons Nuke Guys

 

  • 2 in 1 product, 50 g. 18x10 cm
  • Perfecte stukje gereedschap voor de insectenreiniger
  • Gaasstructuur voor hardnekkige insecten resten en pollen
  • Zachte Microvezeldraden voor de nabewerking en wassen
  • Krasvrij om lak, kunststof, chroom en andere oppervlakken

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de insectenspons die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een insectenspons aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nuke Guys Bug Swiper Insectenspons 2 in 1
Uw waardering