Facebook Pixel
Monkey Polijstmiddel sample pack 50 ml

Monkey Polijstmiddel sample pack 50 ml

Monkey Polijstmiddel sample pack 50 ml

€ 3,95 € 3,26
  1. Complete Motorfietspolijsting: Voldoende product om een volledige motorfiets te polijsten voor een glanzende afwerking.

  2. Effectieve Krassenverwijdering: Krachtige formules die effectief krassen verwijderen vanaf korrel 1500.

  3. Veilig voor Diverse Lakken: Watergedragen, veilig voor alle laktypes, zonder stof, siliconen en fillers.

  4. Handmatig & Machinaal Gebruik: Gebruiksvriendelijk voor handmatige of machinale toepassingen voor een professioneel resultaat.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MO.SMPL50

Monkey Mini Polijstmiddel Bundel voor een Verbluffende Lakafwerking

De Monkey Mini Polijstmiddel Bundel is zorgvuldig samengesteld om diverse lakdefecten aan te pakken en biedt een complete oplossing voor een verbluffende afwerking van je voertuig. Deze bundel bevat drie flesjes van 50 ml elk:

Monkey Heavy Cut: Snel en Effectief

Monkey Heavy Cut is een krachtig polijstmiddel dat krassen vanaf korrel 1500 verwijdert. Het biedt niet alleen een hoogglans finish maar heeft ook een langdurige werking zonder frequent toevoegen van nieuw polijstmiddel. Vrij van stof, fillers en siliconen.

Monkey Medium Cut: Voor Medium Lakdefecten

Ontworpen om medium krassen, lakdefecten en schuursporen vanaf korrel 2500 aan te pakken. Het bezit dezelfde hoogwaardige eigenschappen als andere producten uit de Monkey Range, inclusief een langdurige werking en gemakkelijke verwijdering.

Monkey Super Finish: De Perfecte Lakvernieuwer

Deze finishing compound is ideaal voor het verwijderen van lichte swirls, marring en schuurkrassen vanaf korrel 3000. Het resultaat is een diepe, verbluffende glans op het oppervlak.

Deze set mini-polijstmiddelen biedt voldoende product om een complete motorfiets te polijsten. Elk polijstmiddel in de Monkey Range is watergedragen, stofvrij, vrij van siliconen en fillers, en veilig voor alle laksoorten. Deze gebruiksvriendelijke mini-polijstmiddelen zijn geschikt voor zowel handmatige als machinale toepassingen.

Op zoek naar een hoogwaardig mini-polijstsysteem voor je auto of motorfiets? Ontdek Monkey! Voor vragen over het gebruik van deze polijstmiddelen staan wij klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon, of koop direct de Monkey Mini Polijstmiddelen voor een verbluffende lakafwerking!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monkey Polijstmiddel sample pack 50 ml
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.