Facebook Pixel
Airolube Ruitenwisservloeistof screenwash winter 5 liter

Airolube Ruitenwisservloeistof screenwash winter 5 liter

Airolube Ruitenwisservloeistof screenwash winter 5 liter

€ 8,95 € 7,40

Zoals je van Airolube mag verwachten is ook dit product geproduceerd op basis van natuurlijke ingredienten. Airolube streeft namelijk naar een duurzame wereld voor de volgende generaties. Deze ruitenwisservloeistof is te gebruiken tot een temperatuur van -15 graden. Zorgt voor een goede reinigende werking en is klaar voor gebruikt. Vandaag nog de Airolube screenwash winter bestellen? Dan zorgen wij voor een snelle levering

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 3 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AL-551866

Ruitenwisservloeistof natuurlijke basis Winter

Airolube ruitensproeiervloeistof is een kant en klare gebruiksvriendelijke screenwash die direct in het ruitenwisserreservoir kan worden gebruikt zonder te verdunnen.
Het product zorgt voor goed zicht tijdens het autorijden door een efectieve reiniging van de autoruit. Winter screenwash heeft een perfecte werking vanaf een temperatuur tot -15 graden Celcius.

Voordelen van de Airolube Winter Screenwash

 

·         Veilig voor alle soorten oppervlak

·         Op basis van natuurlijke producten

·         Klaar voor gebruik

·         Duurzame screenwash

Over Airolube

Bij Airolube zijn ze op een missie. Ze willen namelijk de veiligste, schoonste en beste producten ontwikkelen voor het reinigen van jouw auto, motor of fiets. Zo zorgen ze bij Airolube voor een eerlijker, veiliger en gezondere wereld zodat de volgende generatie kan blijven genieten van onze wereld. Ontdek de kracht van natuurlijke en duurzame producten.

Airolube summer screenwash kopen bij Polijstweb!

Wil jij de Airolube screenwash kopen? Dit doe je gemakkelijk en snel bij Polijstweb! En ook overige producten voor het schoonmaken van jouw autoruiten vind je in ons assortiment zoals accessoires voor autoreiniging en verschillende ruitenreinigers. Heb je nog vragen over de werking van onze ruitenvloeistof? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airolube Ruitenwisservloeistof screenwash winter 5 liter
Uw waardering