Facebook Pixel

Autodroger Elektrisch

Elektrische Autodroger met warmte

Ben je op zoek naar een elektrische Autodroger? Wij hebben verschillende professionele autodrogers, waarmee je contactloos je auto kunt drogen. Het drogen van het voertuig gaat doormiddel van warme lucht. Op deze manier is het reinigen van jouw voertuig volkomen veilig en contactloos. Daarnaast zijn deze autodrogers eenvoudig in gebruik zodat iedereen er mee kan werken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische autodroger met warmte kopen

Ons assortiment elektrische autodrogers bestaat uit producten van de A-merken Monello en Blo. Dit zijn één van de meest vooruitstrevende merken op het gebied van autodrogers, met apparaten die gebruikt kunnen worden door zowel beginners als vakmannen.

Heb jij geen ervaring met contactloos drogen van jouw auto met een warmte autodroger, maar wil je dit wel graag veilig en verantwoord doen dan zijn deze apparaten ideaal om mee te starten. Uiterst veilig in gebruik!

Hoe werkt een elektrische autodroger

Met een elektrische autodroger ben je in staat je voertuig volledig contactloos te drogen doormiddel van het blazen met warme lucht. De warme lucht tot wel 56 graden wordt gegenereerd door een verwarmingselement die vervolgens met snelheden op de hoogste stand tot wel 300 km/h uit de slang worden geperst.

Het belangrijkste voordeel van het contactloos drogen is dat je geen kans meer hebt op krassen tijdens het drogen. Ook hoef je er ook niet meer bang voor te zijn dat er weer een druppel langs de spiegel trekt of uit een kiertje van de deur of gril. De autodroger zorgt ervoor dat het voertuig volledig wordt streeploos gedroogd.

 

Voordelen van een elektrische autodroger

De keuze om excentrisch te drogen met een warmte biedt veel voordelen, die allemaal hieronder benoemd worden:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zorgt voor een snellere manier om je auto te drogen
  • Verwijdert water in de meest hardnekkige hoekjes en kieren
  • Autolak raakt nooit beschadigd

Ook voor vakmensen

Uiteraard verkopen wij ook aan gespecialiseerde partijen, zoals autoschade- en poetsbedrijven. Onze elektrische autodrogers voldoen aan alle branchevereisten, zodat ze ook geschikt zijn voor professioneel gebruik. Ben je opzoek naar een manier om je auto snel en veilig te drogen, gebruik dan een autodroger!

Deze worden over het algemeen veel gebruikt door vakmannen, omdat je er sneller een oppervlak mee kunt drogen. Op deze manier loop je niet meer het risico om

Elektrische autodroger bij Polijstweb

Ben je erover uit en wil je de auto drogen met een warmte autodroger? Bestel dan vandaag nog een professioneel apparaat op onze webshop. Met enkele klikken heb jij je bestelling afgerond, waarna je gloednieuwe autodroger spoedig bij je thuis wordt geleverd. Heb je meer dan €50 besteed en woon je in Nederland? Dan is de verzending gratis!

Heb je nog een brandende vraag die je ons wilt stellen? Bellen kan via 0517-433660. Onze experts staan je graag te woord en helpen je met al je vragen over elektrische autodroger met warmte!