Facebook Pixel
Autoglanz Velgenborstel microvezel

Autoglanz Velgenborstel microvezel

Autoglanz Velgenborstel microvezel

Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 17,06 € 14,10

Autoglanz Velgenborstel

Autoglanz Velgenborstel –  Stel je eens voor, een velgenborstel zo zacht als de washandschoen waarmee je de auto wast. Dit is de velgenborstel van Autoglanz. Deze velgenborstel bevat geen metaal delen en loop je dus geen risico op krassen en spettert nauwelijks. De soft grip zorgt ervoor dat je me zowel natte als droge handen een uitstekende grip behoud. Bestel snel de velgen borstel online, dan zorgen wij voor ene vlotte levering

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AG-WB1

Nieuwe generatie velgenborstels

Innovatief is deze velgenborstel zeker, het microvezel zorgt ervoor dat deze velgen borstel nog zachter is voor de velgen dan bijvoorbeeld velgenborstels met nylon haren. Perfect om te gebruiken wanneer je toch met enige regelmaat je velgen reinigt. Gebruik dit product bijvoorbeeld met een velgenshampoo zoals Autoglanz Hoops.

Extra Grip

Ook over de grip hebben ze nagedacht, het handvat is namelijk gemaakt van zacht schuim en zorgt met name bij natte handen voor dat extra stukje grip. Daarnaast zit er een gat op het uiteinde zodat je de velgenborstel prima kunt ophangen om deze te laten drogen. Als extra toevoeging zit er een schuimen rand tussen het handvat en het microvezel. Dit voorkomt spetters en beschermt je hand tegen het stoten tegen de rand.

Toepassing

Gebruik deze velgen borstel met bijvoorbeeld Autoglanz Hoops, Primo, Blood Tonic of Alkalloy, maar natuurlijk kun je deze velgenborstel gebruiken met iedere velgenreiniger.

·         Extra zacht voor de velgen

·         Gemaakt van zacht microvezel

·         Spettert vrijwel niet

·         Geen metalen onderdelen in de velgenborstel

·         Reinigen tot aan het velgbed

Lengte totaal: ca 45 cm
Lengte microvezel: ca 21 cm
Dikte microvezel: ca 7 cm

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Heb je een geschikte velgen borstel gevonden? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een velgenborstel aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Velgenborstel microvezel
Uw waardering