Facebook Pixel
Polijstweb Droogdoek Auto Twisted Vezel 80x50 cm 1200 g/m2

Polijstweb Droogdoek Auto Twisted Vezel 80x50 cm 1200 g/m2

Polijstweb Droogdoek Auto Twisted Vezel 80x50 cm 1200 g/m2

€ 14,95 € 12,36

Auto Droogdoek Twisted vezel

Droogdoek twisted vezel –  Een lekkere dikke zachte droogdoek, gemaakt van de beste kwaliteit Koreaans microvezel. De nieuwste techniek op het gebied van microvezel de gedraaide vezels zorgen namelijk voor een optimale opname van water en zullen de lak van je auto in een handomdraai drogen. Enkel over de lak heen slepen is voldoende, daardoor sluit je de kans op krassen uit. Bestel vandaag nog de twisted droogdoek dan zorgen wij voor een snelle levering.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MVD.D4

Twisted vezel droogdoek

Wanneer je kalkvlekken op de lak wilt voorkomen na het wassen van de auto is het streeploos nadrogen van de lak met een droogdoek een must. De twisted vezel droogdoek van Polijstweb kan met gemak een auto drogen zonder daarvoor enige moeite te doen. Simpelweg de droogdoek over de lak van de auto slepen is al voldoende om het water op te nemen.

TIP! Begin net als tijdens het wassen van de auto altijd van bovenaf te drogen.Eigenschappen Twisted Droogdoek

 

  • Groot absorberend vermogen
  • Twisted vezel voor een optimaal resultaat
  • Afmeting 80x50 cm
  • Gewicht 1200 g/m2
  • Kleur donkergrijs
  • Materiaal 100% Koreaans Microvezel
  • Mix 70% polyester / 30% Polyamide

 

Tip! De droogdoek is altijd klaar voor gebruik, maar soms wordt voor de beste werking aanbevolen de droogdoek eerst te wassen voor gebruik, zodat alle productie residuen worden verwijdert. ( 30 graden)

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de Droogdoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Droogdoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polijstweb Droogdoek Auto Twisted Vezel 80x50 cm 1200 g/m2
Uw waardering