MOORE Carcare

Moore
MOORE Carcare is een nieuw merk ontwikkeld door polijstweb.nl en worden naar eigen wens geproduceerd in Europa. De MOORE Carcare lijn was al vanaf zomer 2017 op bestelling verkrijgbaar voor de zakelijke markt en wordt vanaf juli 2018 ook aangeboden aan de particuliere markt.
De Moore polijstpads worden gemaakt van een hoge kwalteit Duits foam en een eigen ontwikkelde sterke verlijming op de velcro backing.
Tegenwoordig krijgen polijstpads het steeds meer te verduren, de machines worden steeds krachtiger en de lak steeds harder, de Moore polijstpads kunnen deze veranderingen aan.

Moore heeft op dit moment 3 lijnen pads 1 lijn met microvezel pads en 2 lijnen met foam pads. De foampads bestaat uit 4 kleuren/gradaties en de microvezel pads uit 3 kleuren/gradatis Dit om het simpel en overzichtelijk te houden, gewoon terug naar de basis!

1. De classic line polijst pads, deze foam pads zijn voornamelijk ontwikkeld voor rotary machines, of Dual action met een lichte uitslag van 5 of 7 mm. Verkrijgbaar in 80, 135 en 150 mm
2. De Dual Action polijstpads, deze foam pads zijn ontwikkeld voor de Dual action machines met een grotere uitslag van 7 tot 21 mm. Deze pads zijn verkrijgbaar vanaf 35 mm en zijn dus ook uitermate geschikt voor de mini polisher
3. De Microvezel lijn, deze pads vervangen de traditionele foam pads. De extra cut kan zelfs het traditionele wol vervangen! Door de korte vezel van de extra cut heeft deze pad net even wat meer bite op de hardere lakken!

Wanneer je opzoek bent naar hoge kwaliteit foam pads tegen een scherpe prijs, dan zijn de Moore pads zeker iets voor jou! Wil je zakelijk inkopen of wil je deze pads zelf verkopen? Geen probleem wij hebben een leuk programma voor de zakelijke afnemer, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-24 van 84

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-24 van 84

Pagina
per pagina