Facebook Pixel
Moore SLim Line Polijstpad Groen 130/140 mm Ultra Cutting

Moore SLim Line Polijstpad Groen 130/140 mm Ultra Cutting

Moore SLim Line Polijstpad Groen 130/140 mm Ultra Cutting

€ 7,95 € 6,57

Wanneer je opzoek bent naar een goede kwaliteit polijstpad zijn de Polijstpads van Moore iets voor jou! De Moore Slim-Line polijstpads hebben we in verschillende hardheden en verschillende afmetingen. Deze pads zijn geschikt voor zowel het polijsten met een excentrische polijstmachine als een roterende polijstmachine. Bestel snel en gemakkelijk in onze webshop

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MO.F162648

Moore Slim Line Polijstpad

De polijstpads van Moore zijn pads van zeer hoge kwaliteit en kunnen door zowel de zakelijker gebruiker als de hobbyist worden gebruikt. Het voordeel van de Slim Line polijstpads is dat deze 18 mm dik zijn waardoor je een betere controle hebt tijdens het polijsten. Daarnaast kun je de Slim Line polijstpads gebruiken voor zowel roterend als excentrisch polijsten van alle soorten lakken.

De Moore Slim Line Groen polijstpad

De groene polijstpad van Moore is de meest harde versie uit de Slim-Line polijstpads range. Deze polijstpad kun je gebruiken voor het grove polijstwerk in combinatie met een grof of extra grof polijstmiddel. Met name geschikt voor de wat hardere lakken.

 

De Moore Slim Line range polijstpads

De Moore Slim-Line range polijst pads komen in verschillende afmetingen en hardheden. Zo zijn de slim line pads verkrijgbaar in 75 mm – 135 mm en 150 mm en in de volgende hardheden

·         Groen Ultra cutting ( extra grof)

·         Maroon Heavy cutting (grof)

·         Oranje Medium cutting (medium hard)

·         Blauw polishing (medium)

·         Zwart finishing (zacht

De voordelen van deze polijstpads

·         18 mm dik voor een betere stabiliteit

·         Centergat voor extra koeling

·         Hoge kwaliteit velcro en verlijming

·         De beste prijs/kwaliteit verhouding

 

Welke polijstpads heb ik nodig?

Een terechte vraag die we regelmatig krijgen is “ welke polijstpad heb ik nodig?”
We hebben hier een Blog over geschreven die je rechts boven in de webshop vind. Hier staat stap voor stap bepaald welke poetspad het meest geschikt is voor de toepassing waarvoor je het wilt gebruiken.

Polijst pads kopen bij Polijstweb

Ben je eruit welke poetspad je wilt gebruiken voor jouw lak? Bestel dan eenvoudig in onze webshop. Ook wanneer je een zakelijke grootverbruiker bent kun je bij ons terecht voor B2B deals. Bekijk ons complete assortiment polijstpads en bestel je polijstpad snel en gemakkelijk online bij Polijstweb.nl

Heb je vragen? Stel deze gerust en onze experts helpen je graag alle vragen te beantwoorden over de Moore Slim Line Polijstpads


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moore SLim Line Polijstpad Groen 130/140 mm Ultra Cutting
Uw waardering

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het polijsten en welkom in de wondere wereld van polijsten van auto`s. Je hebt natuurlijk al gemerkt dat er veel te koop is. Zoveel merken, zoveel soorten en nog een zoveel meningen. We begrijpen heel goed dat je door het bomen het bos niet meer ziet en dat je jezelf de vraag stelt, welke polijstmachine of polijstmachine set past nu het beste bij mij.

Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om te weten wat je precies wilt gaan polijsten. Hoeveel ervaring je hebt en hoe vaak je wilt polijsten. Om je hierbij te helpen hebben we een keuzehulp voor je gemaakt die je kan helpen bij de juiste keuze.

Keuze gemaakt? Bekijk de blog waarin je alles leest over hoe je een auto moet polijsten

Welk Type polijstmachine?

Om te beginnen zijn er 3 verschillende soorten polijstmachines namelijk een Roterende polijstmachine, een excentrische polijstmachine en een geforceerde polijstmachine.

Een roterende polijstmachine heeft vaak het meeste vermogen om zware defecten op lakken te verwijderen, echter heb je hier wel wat ervaring voor nodig want deze machine veroorzaakt vaak hologrammen op lakken.

Op andere ondergronden zoals metaal, natuursteen of glas kun je deze machine juist goed gebruiken

Ga je lak polijsten kies dan deze machine wanneer je ervaren bent, als beginner zouden we een excentrische machine nemen.

Een excentrische machine wordt het meest gebruikt voor het polijsten van lakken en kan eigenlijk door iedereen worden gebruikt. Deze machine is volkomen veilig om alle soorten lak hoogglans te polijsten zonder kans te hebben op nare hologrammen.

 


De uitslagen van een excentrische polijstmachine wat betekend het?

Je hebt het vast al gezien. Bij alle excentrische polijstmachines staat uit uitslag uitgedrukt in millimeters. Zo zie je vaak de waardes staat van 8-9-10-12-15 of 21 mm. Maar wat houdt dit precies in?

Dit de excentrische beweging die de machine maakt zeg maar van links naar rechts roterend. Daarbij geldt hoe groter de uitslag, hoe groter het oppervlak dat je kunt polijsten en hoe meer warmte/wrijving de machine creëert.

Dus je zou zeggen de machine met de grootste uitslag is het beste? Dit is namelijk niet perse het geval. Een machine met een grote uitslag verwijdert sneller krassen, en is ideaal voor grote vlakken. Maar werkt niet goed op kleinere delen zoals bumpers en rondingen, hiervoor wil je dus weer een machine hebben met een wat kleinere uitslag.

Hierbij een globaal overzicht per uitslag die het beste past bij de gebruiker.

 

8 tot 9 mm
Beginnende poetser. (ervaring niet nodig)
Polijsten van een auto, motorfiets en kleine smallere objecten
Polijst niet full-time zijn/haar lak
Geschikt voor wat zachtere lakken
Mogelijkheid tot gebruiken kleinere steunschijf (75 mm)

10-12 mm excentrische uitslag

Beginnende/semi professional (ervaring niet nodig)
Polijsten van auto, camper/caravan of boot
Polijst regelmatig zijn/haar lak
Geschikt voor zachte tot hardere lakken
Mogelijkheid tot gebruiken kleinere steunschijf (75 mm)

15 mm excentrische uitslag

Beginnende/ semi professional/ professional (ervaring niet nodig)
Polijsten van auto, camper/caravan boot
Polijst vaak zijn/haar auto 
Geschikt voor alle soorten lakken

21 mm excentrische uitslag

Semi professional/Professional
Polijsten van grote gelakte vlakken op auto, camper/caravan
Polijst veel en heeft er een andere polijstmachine bij
Geschikt voor hardere lakken

 


Welk wattage nodig van een polijstmachine?

 

De meeste polijstmachines hebben een wattage vanaf 500W oplopend naar zo`n 1000W. Hierin ligt het antwoord voor de hand. Hoe hoger het wattage hoe krachtiger de machine. 
Poets je eenmalig een auto en wil je het daarna bijhouden en heb je een zachte lak dan kun je prima uit de voeten met een lichtere machine. Polijst je regelmatig, hardere lakken en wil je investeren op de langere termijn dan kun je beter een wat zwaardere machine aanschaffen.

Wanneer mini polijstmachine gebruiken?

Een mini polijstmachine gebruik je voornamelijk voor de wat kleinere delen. Denk aan spoilers, velgen, bumpers of sponningen van een auto en dan gebruik je zo`n mini polijstmachine voor erbij. Maar een mini polijstmachine is ook uitermate geschikt voor het polijsten van motoren. 
Ook kun je de mini polijstmachine gebruiken voor bijvoorbeeld kunstwerken of kozijnen.

 


Accu vs Draad

Beide hebben zijn voor en nadelen. Een accu machine geeft je meer vrijheid omdat je geen draad hebt, maar lever je vaak wat vermogen in en is minder geschikt voor non stop polijsten.
Draad ben je wat beperkter in ruimte maar heb je vol vermogen en kun je non stop polijsten

Welk merk polijstmachine/starterset

Bij ons vindt je een breed scala aan polijstmachines van verschillende merken zoals Liquid Elements, Titan en Flex tools. Alle machines zijn van zeer goede kwaliteit. Afhankelijk van budget en type gebruiker kun je hierin een keuze maken

Titan
Instapmodel
Beginnende poetser/semi professional

Liquid Elements
Middenklasser
Beginnende poetser/ semi professional/ professional

Flex tools
Hoogsegment
Beginnende poetser/ semi professional/ professional

Daarnaast vind je bij de starterset ook nog verschillende polijstmiddelen en pads.

Wat betreft de polijstmiddelen vind je sets met FX Protect, Menzerna en Monkey. In kwaliteit en verwerking zit hier vrijwel geen verschil en is de keuze hierin puur persoonlijk. Het enige merk dat iets anders is in samenstelling is FX Protect en dat heeft te maken met dat de polijstmiddelen van FX Protect op waterbasis zijn. Dit houdt in dat je eigenlijk precies ziet wat je doet omdat er geen olieachtige smeermiddelen in zijn verwerkt die wellicht iets wat fijne poetsveegjes of krasjes kan maskeren. Verder zijn alle polijstmiddelen vrij van siliconen.

Dan heb je nog de polijstpads. Ook hier is het vrij makkelijk, de kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en gaat puur op basis van merk voorkeur.

 


Algemene punten.

Naast de bovenstaande punten kun je nog eens kijken naar andere punten zoals het gewicht van de machine, het toerental, het geluid, welk type schakelaar, de kabel lengte, mogelijkheid tot plaatsen van een kleinere steunschijf en of de machine in een mooie fancy tas geleverd gaat worden.