Facebook Pixel
Moore Hybrid Wol Polijstpad 5

Moore Hybrid Wol Polijstpad 5" 130/140 mm

Moore Hybrid Wol Polijstpad 5" 130/140 mm

Normale prijs € 13,61 Speciale prijs € 7,95 € 6,57

Moore Hybrid Polijstpads

Wanneer je opzoek bent naar hoge kwaliteit polijstpads, dan zullen de Hybrid polijstpads van Moor jou zeker bevallen. Deze hybrid line van Moore bestaat totaal uit vijf polijstpads in verschillende kleuren en van grof naar fijn. De lijn heeft één polijstpad gemaakt van wol, de andere vier polijstpads zijn gemaakt van foam. Deze polijstpads worden voornamelijk gebruikt voor een excentrische polijstmachine zoals een Dual Action

Bestel snel en gemakkelijk in onze webshop. Bij een bestelling boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten.!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
MO.172645

De Moore Hybrid Polijstpads kopen


De Moore Hybrid Polijstpads zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ben je opzoek naar een goed corrigerende polijstpad op voornamelijk harde lakken gebruik dan de Hybrid Wool polijstpad. Heb je liever een polijstpad die hologrammen of swirls verwijderd, gebruik dan een medium of zachte foam Polijstpad

Daarnaast zijn de Moore Hybrid Polijstpads opgebouwd uit twee lagen. Zo bestaat de toplaag uit een hoogwaardige kwaliteit foam met een open cel structuur of natuurlijk met wol. De zwarte onderlaag zorgt voor een betere stabiliteit

Waar kan ik de Moore Hybrid Polijstpads voor gebruiken?

Bij Polijstweb kun je de alle Moore Hybrid polijstpads bestellen in 4 verschillende hardheden. Maar welke hardheid moet je nu hebben? En hoe weet ik welke polijstpad geschikt is voor mijn autolak?  Hieronder een opsomming van de toepassing per polijstpad.


  • Moore Hybrid Wool Polijstpad: Gebruik deze wolpad voor het snel verwijderen van diepere krassen in de wat harde lakken. Werkt ook uitstekend op een excentrische machine.
  • Moore Hybrid Polijstpad Maroon: Deze maroon foampad is meest harde pad uit deze range. Gebruik deze voor het verwijderen van diepe krassen
  • Moore Hybrid Polijstpad Oranje: Deze oranje foampad kan worden gebruikt voor het polijsten van medium krassen en oxidatie.
  • Moore Hybrid Polijstpad Blauw: Deze blauwe foampad kan worden gebruikt voor het polijsten van kleine krasjes of voor het ophalen van de lak.
  • Moore Hybrid Polijstpad Zwart: Deze zwarte foampad kan worden gebruikt om de lak tot hoogglans te polijsten. Wordt gebruikt als allerlaatste stap in het polijstproces.

 

Welke Hybrid Polijstpad heb ik nodig?

Welke polijstpads, polijstmiddel of polijstmachine heb ik nodig voor mijn autolak? Dit is een veel gestelde vraag. Natuurlijk is dit afhankelijk van de lak, ervaring en de staat van de lak.
Begin daarom altijd eerst met een test spot en werk vanuit daar.
Wil je meer informatie over het polijsten van jouw autolak, dan hebben wij op onze tips en tricks pagina een stappenplan voor je uitgeschreven.

Eenvoudig besteld bij Polijstweb

Weet je welke poestpads geschikt zijn voor jouw lak? Bestel dan eenvoudig op onze webshop, waar je een overzicht vindt van onze complete assortiment. Je kunt de pads natuurlijk ook segmenteren op type pad, categorie, materiaal, producttype, prijs en merk, zodat je gemakkelijker vindt wat je zoekt. Bestel je voor meer dan €50 aan producten? Dan is de verzending gratis!

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen? Bel ons dan gerust op 0517-433660. Onze experts staan je graag te woord en helpen je altijd aan de geschikte polijstpads!

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moore Hybrid Wol Polijstpad 5" 130/140 mm
Uw waardering