Menzerna

Menzerna

Als fabrikant van polijstmaterialen voor meer dan 120 jaar, heeft Menzerna een unieke positie in de auto-industie. 

Met een lange geschiedenis, als basis de hoge kwaliteit van het product, productie en innovatie, gecombineerd met de kennis die is opgedaan door talloze manuren, is en blijft Menzerna de marktleider op het gebied van polijst materialen in de automotive industrie.

De auto-industrie heeft Menzerna gevraag om hun producten en processen steeds aan te passen aan de veranderingen van de lakken die contstant door blijven ontwikkelen. 

De voordelen van de nieuwe productontwikkeleingen gaan veel verder dan de oorspronkelijke doelstelling. De producten en processen die zijn ontworpen voor een specifieke toepassing heeft zich vele malen bewezen. De kenmerken van Menzerna zijn heilzaam voor vele andere oppervlakken en markten. De innovaties en creatieve oplossingen zijn bekend bij de klanten van Menzerna en deze hebben het grootste vertrouwen in Menzerna als hun partner op het gebied van polijsten in zowel de auto, boot en metaal industrie.

Menzerna levert veel merken onder private label. Bij anderen wordt Menzerna gebruikt als basis voor hun polijstmiddelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-24 van 34

Pagina
per pagina
 1. NIEUW
 2. -17%
  NIEUW
  Menzerna HC400 heavy cut 1 Ltr
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 35,95 Speciale prijs € 29,95
 3. NIEUW
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-24 van 34

Pagina
per pagina