Facebook Pixel
Liquid Elements Furby Velgenborstel EVO M 41 cm

Liquid Elements Furby Velgenborstel EVO M 41 cm

Liquid Elements Furby Velgenborstel EVO M 41 cm

€ 14,95 € 12,36

Liquid Elements Furby Velgenborste EVO M 41 cm

  • Flexibele velgenborstel
  • Zelf makkelijk te buigen
  • Zacht microvezel
  • Veilig velgenreinigen in alle hoekjes
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Z04-EVO

Furby Velgenborstel EVO M

Wil je gemakkelijk jouw velgen schoonmaken? Dan mag de Furby velgenborstel van Liquid Element zeker niet ontbreken. De velgenborstel is uitermate veilig om te gebruiken op iedere soort velg, de borstel is namelijk gemaakt van zeer pluizig wol en maakt daarom geen krassen op jouw kostbare velgen. Daarnaast is de velgenborstel ook voorzien van een rubberen handvat voor een optimale grip tijdens het reinigen.

Furby Evo - Velgenborstel 41 cm

De Furby Evo is een velgenborstel die is uitgerust met zachte microvezeltechnologie. Dankzij de flexibele lengte van 41 cm verwijdert deze borstel vervuilingen zoals remstof moeiteloos en voorzichtig van de velgen. Dankzij de buigzame structuur van de Evo velgenborstel maakt deze het mogelijk om zelfs moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken.

De ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening. Of het nu gaat om staal, aluminium of chroom - de Furby Evo velgenborstel laat een stralend schone velg achter. Materiaalsamenstelling: 100% polypropyleen

Het gebruik van de Furby Velgenborstel

Met deze velgenborstel kom je natuurlijk op de meest lastige plekken van de velg en verwijder je gemakkelijk vuil zoals remstof, maar je hebt hiervoor natuurlijk nog wel de juiste velgenreiniger nodig. Kijk dan eens naar de velgenreinigers van FX Protect, Crazy Chemicals of Great Lion.

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Heb je een geschikte velgen borstel gevonden? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een velgenborstel aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liquid Elements Furby Velgenborstel EVO M 41 cm
Uw waardering