Facebook Pixel
FX Protect Leerverzorger 500 ml

FX Protect Leerverzorger 500 ml

FX Protect Leerverzorger 500 ml

€ 19,95 € 16,49

FX Protect Leather Care Leer conditioner

FX Protect Leather Care – Wanneer je je lederen oppervlakken in goede staat wilt houden dan ontkom je er niet aan om dit op de juiste manier te verzorgen. Daarom heeft FX Protect de leer range uitgebreid met de Leather Care leer conditioner. Wacht niet langer om het leer te voeden en bestel vandaag nog deze leer conditioner.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FX-LCA500

Leer conditioner van FX Protect

Wanneer je van plan bent om het leer weer in de originele staat te verkrijgen dan zijn producten die specifiek ontworpen zijn voor leer niet te missen uit het arsenaal. Gebruik als voorbewerking altijd een leerreiniger die wel sterk reinigt, maar tegelijkertijd zacht is voor het leer. Daarna is het belangrijk het leer te voorzien van voeding zodat het soepel blijft en de originele look behoud.

Tot waar is deze leer conditioner in staat?

Laten we eens gaan kijken naar deze hoogtepunten

  • Houd het leer soepel en flexibel
  • Zacht in gebruik
  • Antistatisch en waterafstotend
  • Geeft de natuurlijke kleur weer aan het leer
  • Voelt zacht en soepel aan

 

Polijstweb: eenvoudig online bestellen

Het bestellen van een leer conditioner gaat bij ons snel en eenvoudig. Bovendien leveren wij al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Is de waarde van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending altijd gratis (in NL).

Heb je nog een vraag voor ons, of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of via de mail. Wij beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over een leer conditioner


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Leerverzorger 500 ml
Uw waardering