Facebook Pixel
FX Protect Mint Green Microvezeldoek 550 g/m2

FX Protect Mint Green Microvezeldoek 550 g/m2

FX Protect Mint Green Microvezeldoek 550 g/m2

€ 7,95 € 6,57

FX Protect Mint Green Microvezeldoek

Universele Microvezeldoek – De Mint Green Microvezeldoek is veruit de meest populaire doek uit de FX Protect Range. Dit komt door de brede en universele inzetbaarheid van de doek. Gemaakt van de hoogste kwaliteit Koreaans Microvezel en heeft twee zijden één met korte vezels, de andere kant met lange vezels. Keuze gemaakt? Bestel snel deze Mint Green Microvezeldoek

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FX-MGM

Mint Green, dé universele microvezeldoek!

Mint Green is een universele microvezeldoek met twee zijden. De ene kant heeft lange vezels en is perfect voor het verwijderen van vuil of water. De andere kant heeft deze microvezeldoek korte vezels die je weer kunt gebruiken voor het verwijderen van polijstresidu of overtollige wax.


Deze Koreaanse microvezeldoek heeft een afmeting van 40x40 cm en een gewicht van 550 g/m2 en laat geen strepen of pluisjes achter op het oppervlak

De Mint Green is samen ontwikkeld met de beste fabriek in Korea. Koreaans microvezel wordt beschouwd als de beste microvezel op het gebied van detailing vanwege de hoge kwaliteit van garen, het hoge absorberend vermogen en de duurzaamheid van de doek. Met de juiste zorg kan een microvezeldoek gemaakt van 100% koreaans microvezel wel 300 wasbeurten mee.

Eigenschappen Microvezeledoek

  • Universele Microvezeldoek
  • Twee zijden met microvezel
  • Verpakt in een luxe zak
  • Afmeting 40x40 cm
  • Gewicht 550 g/m2
  • Kleur Mint Green
  • Materiaal 100% Koreaans Microvezel
  • Mix 70% polyester / 30% Polyamide

 

Tip! Voor de beste werking wordt aanbevolen de Microvezeldoek eerst te wassen voor gebruik, zodat alle productie residuen worden verwijdert. ( 30 graden)

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de Microvezeldoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Microvezeldoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Mint Green Microvezeldoek 550 g/m2
Uw waardering