Facebook Pixel

Auto poetsen voor dummies

Auto poetsen voor dummies

U bent de krassen van de wastraten zat, en wil graag zelf de auto schoonmaken, maar u heeft totaal geen kennis hoe u dit op een juiste manier moet doen.

Nu staat het internet vol met tips en tricks, veelal met middeltjes die in ieder normaal huishouden zijn te vinden. Zoals lampolie, afwasmiddel, tandpasta ect. Wij hebben de meest rare middelen voorbij zien komen, het zal misschien een tijdelijk "leuk" effect geven, maar wat zijn de gevolgen voor de lange termijn? Hoeveel schade brengt het toe aan de lak? Of maakt u het juist erger?
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of wilt u gewoon de betere producten hebben dan die bij de lokale bouwmarkt of benzinepomp wordt aangeboden? (uitzonderingen daar gelaten er worden in deze winkels soms wel goed spul verkocht)

Geen probleem! Wij willen u graag helpen, daarom hebben wij 3 setjes  samengesteld met makkelijk te verwerken producten voor de absolute beginner. 

Deze setjes zijn op basis van handmatig schoonmaken van uw auto. Met middelen die vaak in ieder huishouden te vinden zijn, zoals tuinslang, emmers, borstels ect.

De doekjes en washandschoenen die wij hebben toegevoegd is een must! Het gebruik van goede doeken is erg belangrijk, zo ook de washandschoen en droogdoek. Dit werkt stukken beter en veiliger dan bijvoorbeeld een spons of een "standaard" handoek.

Laten wij beginnen met de introductie van de setjes, bij de setjes zelf staat al de benodigde informatie.

Wilt u dat uw auto er gewoon netjes uitziet van buiten, dan volstaat set nummer 1

Set nummer 1 bestaat uit

Reinigen
Wassen
Ramen

Wilt u een stapje verder gaan? Ga dan voor set nummer 2

Set nummer 2 bestaat uit

Reinigen
Wassen
Ramen
Kunstof delen
Velgen en banden

Wil u uw auto wat uitgebreider doen dan is set 3 wellicht iets voor u

Set nummer 3 bestaat uit

Reinigen
Wassen
Ramen
Kunststof delen
Velgen en banden
Polijsten/verwijderen van lichte krassen (handmatig)
Beschermen van de lak door een sealant
Extra beschermin door een wax

Nogmaals, dit zijn setjs samengesteld op de absolute basis. Natuurlijk zijn er andere manieren die wellicht iets beter zijn zoals het voorreinigen met een snow foam, of het machinaal polijsten van de lak. Deze sets zijn samengesteld voor de "normale"auto liefhebber.

Geen producten gevonden voor deze selectie.