Facebook Pixel
Autoglanz P4 Keramische Kunststof Coating

Autoglanz P4 Keramische Kunststof Coating

Autoglanz P4 Keramische Kunststof Coating

€ 29,95 € 24,75

Autoglanz P4- Keramische Kunststof Coating

Autoglanz P4 Kunststof Coating– is een gebruiksvriendelijke keramische coating voor kunststof die je zelf kunt aanbrengen op alle kunststof delen aan de buitenkant van je auto. Deze keramische coating Zorgt voor een vollere kleur op kunststof onderdelen en geeft waterafstotend effect. Het is speciaal ontwikkeld voor de thuisgebruiker en kan onder minder ideale omstandigheden worden aangebracht zoals in een garage of onder een carport

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AG-P4

Keramische  Kunststof Coating

P4 is ervoor om dof/grijs geworden kunststof onderdelen te doen herleven en direct ook goed te beschermen tegen weersinvloeden. Je kunt Autoglanz Kunststof Coating gebruiken op alle trim/kunststof delen rondom de auto. Denk aan bumpers, stootstrippen en het kunststof in het motorcompartiment. De Keramische Kunststof Coating zorgt niet alleen voor een vuil en waterafstotende laag, maar biedt ook bescherming tegen UV straling.

Het onderhouden van kunststof delen zal een stuk makkelijker gaat. Je hoeft niet steeds een kunststof dressing aan te brengen en de behandelde delen zullen een soort van zelfreinigend effect creëren. Wat je alleen nog maar hoeft te doen is de kunststof delen zo nu en dan eens afspoelen met een hogedruk reiniger, of wassen met Autoglanz Pure AutoshampooWaar staat Autoglanz Keramische coating P4 voor?

 

 • Betaalbare coating
 • Langdurige bescherming
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Geeft een hydrofoob effect
 • Geeft kunststof een donkere tint en diepte

Inhoud van 30 ml is ongeveer tot 3 lagen voor een set velgen

Hoe te gebruiken

Zorg er altijd voor dat de kunststof delen schoon en droog zijn en dat er geen vervuiling  of coating/wax meer op de kunststof delen zit. Gebruik indien nodig een plastic cleaner.

 • Prep het kunststof met een goede ontvetter
 • Schud de keramische coating
 • Breng een paar druppels aan op een coating doekje. Echt een paar druppels (!)
 • Coating moet worden aangebracht in een dunne (!) laag. Werk op één paneel tegelijk en verdeel in horizontale en verticale bewegingen. Druk niet te hard, het is belangrijk dat het product evenredig wordt verdeeld in een zo dun mogelijk laag dat nauwelijks zichtbaar is. Is het wel duidelijk zichtbaar, verdeel het product dan over een groter gebied. Vanaf het moment dat je begint met de coating tot het niet meer kunnen bewegen van de coating heb je 5 minuten.
 • Nadat de coating is aangebracht duurt het ongeveer 15-20 min om uit te harden (afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. Met een infrarood lamp kan het proces worden versneld.
 • Er hoeft niet worden afgenomen tenzij je gebieden hebt waar je kunt zien dat er meer coating is dan op andere plekken

 

 

Veel gestelde vragen!

 

Hoe lang duurt het voordat ik een andere laag kan aanbrengen?

Wacht zo`n 40-60 minuten. Je kunt maximaal 2 lagen aanbrengen


Wanneer kan ik de coating bloostellen aan water

Dit kan in theorie al na zo`n twee uur, maar wacht zo lang mogelijk

Hoe kan ik het beste de coating onderhouden?

Gebruik sowieso een goede wasmethode. Gebruik een shampoo zonder toevoeging zoals de Autoglanz Pure

Moeten doeken en applicator die worden gebruikt bij het aanbrengen van de coating worden weggegooid?

Ja! Je kunt de doeken of applicator daarna niet meer gebruiken voor andere toepassingen

Ik heb moeite om de coating in druppels uit de fles te krijgen. Heb je een trucje?

Dit klopt inderdaad, het kan wat lastig zijn om het in drupjes uit de fles te krijgen. Gebruik hiervoor een pipet, of neem een slang van een oude spuitfles en dompel deze in de fles. Gebruik de slang vervolgens om de keramische coating aan te brengen op een applicator

 

Polijstweb: eenvoudig online bestellen

Het bestellen van een keramische Kunststof coating gaat bij ons snel en eenvoudig. Bovendien leveren wij al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Is de waarde van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending altijd gratis (in NL).


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz P4 Keramische Kunststof Coating
Uw waardering