Facebook Pixel
FX Protect Surface Agent ontvetter 500 ml

FX Protect Surface Agent ontvetter 500 ml

FX Protect Surface Agent ontvetter 500 ml

€ 13,95 € 11,53

FX Protect Surface Agent

FX Protect Surface Agent is een anti statisch ontvetter dat je kunt gebruiken voor het ontvetten van de lak na of tijdens het polijsten. Na het gebruik van deze ontvetter is de lak optimaal voorbereid voor het aanbrengen van een coating of waxlaag. Het verwijdert resten van polijstpasta of ander residu dat achterblijft op de lak.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
FX-SA500

Lak ontvetter kopen

FX Protect Surface Agent is een speciaal mengsel op basis van alcoholen. Het steriliseert de lak na gebruik van een polijstmiddel. Op deze manier krijg je een optimale hechting van de wax of coating die je na het polijsten wilt aanbrengen. De goede samenstelling van ingrediënten zorgt ervoor dat de Surface Agent snel en gemakkelijk verdampt.

Eigenschappen FX Protect Surface Agent

  • Verwijdert resten van Polijstpasta
  • Ontvet het oppervlak
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Optimale hechting coating en waxen
  •  

Eenvoudig besteld bij Polijstweb

Wil je de perfecte basis voor het aanbrengen van een wax of coating? Bestel dan snel een eenvoudig een ontvetter. Ben je misschien op zoek naar een ander FX Protect producten? Ons volledige assortiment is online te vinden.

Heb je behoefte aan advies? Bel of mail ons dan gerust. We staan je graag te woord en helpen je aan een geschikte lak ontvetter


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Surface Agent ontvetter 500 ml
Uw waardering