Facebook Pixel
Titan Koolborstelloze haakse slijpmachine 1300W PSUM13E

Titan Koolborstelloze haakse slijpmachine 1300W PSUM13E

Titan Koolborstelloze haakse slijpmachine 1300W PSUM13E

Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 134,96 € 111,54
  • uurzame Borstelloze Motor: Ervaar langdurige kracht en betrouwbaarheid dankzij de borstelloze motor van 1300W voor verbeterde duurzaamheid.

  • Comfortabel Handzaam Ontwerp: Een ergonomisch ontwerp en anti-vibratiehandgreep zorgen voor comfort en volledige controle tijdens gebruik.

  • Verstelbare Snelheid en Precisie: Profiteer van traploze snelheidsregeling voor aanpassing aan verschillende taken met behoud van precisie.

  • Multifunctionele Veelzijdigheid: Met een schijfdiameter van 125 mm en een borstelloze motor biedt deze slijper veelzijdigheid voor diverse werkzaamheden, terwijl de motor een langere levensduur en efficiëntie garandeert.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
pp-20482

Titan haakse slijper PSUM13E: Krachtig en Duurzaam met Borstelloze Motor

De Titan haakse slijper PSUM13E is een krachtig gereedschap dat ontworpen is voor diverse slijp-, snij- en polijstwerkzaamheden. Met zijn borstelloze motor en een vermogen van 1300W biedt deze slijper aanzienlijk meer duurzaamheid en uithoudingsvermogen dan traditionele modellen.

Waarom een Borstelloze Motor Beter is

De keuze voor een borstelloze motor in de Titan haakse slijper PSUM13E biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele modellen. In tegenstelling tot motoren met koolborstels, die direct contact maken met de draaiende delen, werken borstelloze motoren zonder deze borstels. Dit resulteert in meerdere voordelen:

Langere Levensduur: Borstelloze motoren hebben minder slijtageonderdelen, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Hierdoor kunt u langer genieten van consistente prestaties zonder de noodzaak van frequente vervanging van koolborstels.
Verbeterde Efficiëntie: Door het ontbreken van borstels is er minder energieverlies door wrijving, waardoor borstelloze motoren efficiënter zijn. Dit vertaalt zich in krachtigere prestaties en minder energieverbruik tijdens gebruik.
Minder Onderhoud: Doordat er geen koolborstels zijn die slijten en vervangen moeten worden, vereisen borstelloze motoren over het algemeen minder onderhoud. Dit bespaart tijd en kosten op lange termijn.

Handzaam Ontwerp en Verbeterd Comfort

Deze haakse slijper onderscheidt zich door zijn handzame ontwerp en is voorzien van een zijhandgreep tegen trillingen die zowel rechts als links gemonteerd kan worden, waardoor volledige controle en comfort worden gegarandeerd. De spilvergrendeling maakt een snelle gereedschapswissel mogelijk, terwijl de beschermkap is uitgerust met een handige snelspanner, waardoor extra gereedschap overbodig wordt.

Verstelbare Snelheid en Gebruiksgemak De traploze snelheidsregeling biedt de mogelijkheid om de snelheid aan te passen aan verschillende taken. Met zijn ergonomische ontwerp en een gewicht van slechts 2 kg is de Titan haakse slijper PSUM13E bijzonder handzaam en gemakkelijk te hanteren.

Veelzijdigheid en Efficiëntie Met een schijfdiameter van 125 mm en een spindeldraad van M14 is deze haakse slijper veelzijdig inzetbaar en voldoet hij aan diverse eisen. De borstelloze motor garandeert niet alleen een langere levensduur maar ook efficiëntere prestaties.

Specificaties en Voordelen

Voordelen:

Licht en handzaam
Traploze snelheidsregeling
Ergonomisch ontwerp
Anti-vibratiehandgreep
Spilvergrendeling
Beschermkap met snelspanner
Montagegereedschap
Borstelloos

Technische gegevens:

Kabellengte: 2,60 m
Afmetingen (L x B x H): 310 x 70 x 100 mm
Gewicht: 2 kg
Nominale snelheid: 2800 - 11000 tpm
Motortype: Borstelloos
Schijfdiameter: 125 mm
Spindeldraad: M14
Wattage: 1300W

Inhoud van de Verpakking

1 x PSUM13EC Borstelloze haakse slijper
1 x Anti-vibratiehandgreep
1 x Montagegereedschap
1 x Handleiding
1 x Beschermkap

???? Ontdek de Kracht van de Titan Haakse Slijper - Exclusief verkrijgbaar bij Polijstweb! ????

Vergroot uw slijpervaring met de Titan Haakse Slijper, verkrijgbaar bij Polijstweb, dé specialist in hoogwaardige slijpmachines en gereedschappen in Nederland! Deze slijper biedt veelzijdigheid en kracht, geschikt voor diverse toepassingen in bouwprojecten, commerciële omgevingen en zelfs voor precisiewerkzaamheden aan auto's en bussen.

Ontdek bij Polijstweb een uitgebreid assortiment aan professionele slijpmachines en gereedschappen. Optimaliseer uw slijpwerkzaamheden met de Titan Haakse Slijper - nu verkrijgbaar bij Polijstweb! ????????????


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Titan Koolborstelloze haakse slijpmachine 1300W PSUM13E
Uw waardering