Facebook Pixel
Nuke Guys Ruitendoek wafel voordeel pak 2 stuks 450 g/m2

Nuke Guys Ruitendoek wafel voordeel pak 2 stuks 450 g/m2

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Nuke Guys Ruitendoek wafel voordeel pak 2 stuks 450 g/m2

€ 6,90 € 5,70

Nuke Guys-See Through- Ruitendoek set

Nuke Guys Ruitendoek  – Autoruiten streeploos reinigen, gebruik een ruitendoek van Nuke guys. Perfect te combineren met de See Through ruitenreiniger. De doek heef een wafelstructuur waardoor je streeploos kunt reinigen. Nuke Guys bestellen? Wij zorgen voor een snelle levering!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
20032039

Ruitendoek set wafel Nuke guys

De See Through wafeldoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele autoverzorging. De speciale wafelstructuur combineert het streeploos werken met een optimale handeling zonder vervelende pluisjes achter te laten.

Eigenschappen velgen set

  • Set van twee ruitendoeken
  • Voor een pluisvrij, streeploos resultaat
  • Zachte Microvezelrand
  • Optimale hantering
  • 35x35 cm, 450 g/m2
  • Mix 80% polyester / 20% Polyamide

 

Tip! Voor de beste werking wordt aanbevolen de ruitendoek eerst te wassen voor gebruik, zodat alle productie residuen worden verwijdert. ( 30 graden) (zonder wasverzachter)

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de microvezeldoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een ruitendoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nuke Guys Ruitendoek wafel voordeel pak 2 stuks 450 g/m2
Uw waardering