Facebook Pixel
Nuke Guys Nylon Borstel S

Nuke Guys Nylon Borstel S

Nuke Guys Nylon Borstel S

€ 5,90 € 4,88

Nuke Guys – Nylon Borstel S

Nuke Guys Nylon interieur Borstel – Wanneer je last hebt van extreme vervuiling kun je wel wat extra schrobkracht gebruiken. De nylon borstel van Nuke Guys is hiervoor het perfecte stukje gereedschap. Gebruik de borstel voor bijvoorbeeld vloermatten. Wil je een gevoelig oppervlak reningen? Gebruik dan de grotere broers van deze borstel, deze zijn namelijk gemaakt van paardenhaar.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
20032269-1
Stel zelf voordeelbundel samen
€ 5,90 € 4,88
+
=
Bespaar € 1,50
€ 34,30

Nylon Borstel S Nuke Guys

Ondanks het kleine formaat presteert deze borstel enorm. Door de nylon haren heeft deze borstel de kracht om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen uit stoffen oppervlakken. Niet alleen ideaal voor het reinigen van het interieur van de auto, maar ook ideaal voor huiselijk gebruik zoals het reinigen van banken, tapijt, kleding en schoenen

Eigenschappen paardenhaar borstel

  • Geschikt voor vele toepassingen
  • Stevige kunststof haren
  • Verwijdert extreme veruiling
  • Stevig handvat

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de paardenhaar borstel die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Interieur borstel aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nuke Guys Nylon Borstel S
Uw waardering