Facebook Pixel
Monkey Thermo Polijstpad Finishing Zwart 127/142

Monkey Thermo Polijstpad Finishing Zwart 127/142

Monkey Thermo Polijstpad Finishing Zwart 127/142

€ 11,25 € 9,30

Monkey Thermo Polijstpad

De Monkey Thermo Polijstpads zijn duurzamer, constanter en koelen beter dan traditionele foam polijstpads.
De zwarte Thermo polijstpad is de meest fijne uit de Thermo range en is perfect voor het laatste stapje in het polijstproces. Met deze pad breng je de lak weer tot een hoogglans finish. Voor het beste resultaat gebruik de Monkey Finishing polijstmiddel

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
F.135554

Polijstpads uit de Monkey Range

De Polijstpads  uit de Monkey Range zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De Monkey Line bied polijstpads aan gemaakt van foam, wol, microvezel en microwol. De polijstpads scoren goed bij zowel de startende polijster als bij de auto polijsters op het hoogste niveau.


Polijstpads uit de Monkey Thermo Range

De Polijstpads  uit de Monkey Thermo range werden voornamelijk gebruikt voor het polijsten van auto’s door robots bij de grote auto fabrikanten. Omdat de polijstpads beter bestand zijn tegen warmte blijft de celstuctuur beter in vorm en wordt niet zo zacht als de standaard foam polijstpads. Ook duurzaamheid is belangrijk, deze polijstpads zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit foam. De dubbele laag foam zorgt ervoor dat de polijstpad beter kan ademen en daardoor ook beter kan koelen dan traditionele polijstpads. Deze foamkwaliteit zorgt voor een betere en constanter resultaat.

 

Eigenschappen van de Thermo Polijstpads:

 

  • Veiligheidsrand als buffer
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Blijft de celstructuur behouden tijdens warmte
  • Uitwasbaar

 

 

Monkey Thermo polijstpads en Polijstmiddelen

De Thermo polijstpads zijn perfect afgestemd op de Heavy Cut polijstmiddel. Gebruik de Microwool of de Thermo Polijstpad groen in combinatie met de Heavy Cut polijstmiddel van Monkey. Gebruik de Thermo Polijstpad blauw in combinatie met de Medium Cut polijstmiddel. En gebruik de Thermo Polijstpad zwart in combinatie met de Finishing Compound van Monkey.

 

Polijstpads kopen?

Ben je van plan om te starten met autopoetsen? Dan zit je met het polijstsysteem van Monkey goed! Heb je vragen over deze polijstpads en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de Thermo Polijstpadskopen!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monkey Thermo Polijstpad Finishing Zwart 127/142
Uw waardering