Facebook Pixel
Monkey Polijstpad Finishing groen 152/167

Monkey Polijstpad Finishing groen 152/167

Monkey Polijstpad Finishing groen 152/167

€ 7,95 € 6,57

Polijstpad Monkey Line Groen

De groen kleurige Polijstpad uit de Monkey Line is de meest zachte pad uit deze range Deze pad is de laatste stap om de lak tot een super hoogglans finish te polijsten. Gebruik deze gele Monkey Line pad in combinatie met het polijstmiddel de Monkey Finish voor een super hoogglans finish.Koop deze polijstpad nu online, dan kun je direct beginnen met het polijsten van je lak.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
F.133754

Polijstpads uit de Monkey Range

De Polijstpads  uit de Monkey Range zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De Monkey Line bied polijstpads aan gemaakt van foam, wol, microvezel en microwol. De polijstpads scoren goed bij zowel de startende polijster als bij de auto polijsters op het hoogste niveau.

De Monkey Polijstpads komen in vier verschillende hardheden/kleuren namelijk rood, oranje, geel en groen. De pads zijn voorzien van een luxe zwarte velcro (klittenband) achterkant zodat deze gemakkelijk vastkleven op iedere polijstmachine. De Monkey polijstpads zijn gemaakt van een duurzame kwaliteit foam van 25 mm dik.

Deze polijstpads komen in 3 verschillende afmetingen:

  • 77/92 mm
  • 127/142 mm
  • 152/167 mm


De polijstpads zijn gemakkelijk in gebruik en zijn voorzien van een veiligheids rand ( foam is iets breder dan het velcro) waardoor de Monkey polijstpads veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedereen. De polijstpads zijn uitwasbaar met warm/lauw water.


Eigenschappen van de Monkey Polijstpads:

 

  • Veiligheidsrand als buffer
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Zeer hoge kwaliteit foam en velcro
  • Uitwasbaar

 

Monkey Line polijstpads en Polijstmiddelen

De Monkey polijstpads zijn perfect afgestemd op de polijstmiddelen uit dezelfde Monkey Line. De range polijstpads bestaat uit vier stuks namelijk de Heavy Cut (rood), Medium Cut (oranje), Polishing pad (geel) en de Finishing pad (groen). De polijstmiddelen zijn van dezelfde hoge kwaliteit en passen perfect bij de polijstpads. De Monkey Heavy Cut, Medium Cut en Finishing zijn daarom sterk aan te raden bij het gebruik van deze Polijstpads.

 

Polijstpads kopen?

Ben je van plan om te starten met autopoetsen? Dan zit je met het polijstsysteem van Monkey goed! Heb je vragen over deze polijstpads en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de Monkey Polijstpadskopen!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monkey Polijstpad Finishing groen 152/167
Uw waardering