Facebook Pixel
HD Diamant polijstschijf K3000 groen Super fijn 150 mm

HD Diamant polijstschijf K3000 groen Super fijn 150 mm

HD Diamant polijstschijf K3000 groen Super fijn 150 mm

€ 14,95 € 12,36

Met onze innovatieve HD Diamant pad in korrel 3000 ben je in staat om natuursteen of beton een gezoete uitstraling te geven.. Deze diamant polijstschijf verwijdert krassen vanaf korrel 3000. Met onze HD Diamant polijst systeem ben je in staat om zelf een natuursteen blad of vloer te polijsten tot een absolute hoogglans.
Deze nieuwe generatie Diamant polijstpads werken sneller, beter en gaan veel langer mee dan de traditionele diamant pads

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HD.150.G-CP
Stel zelf voordeelbundel samen
=
Bespaar € 5,03
€ 60,07

Over ons HD Diamant Polijstpads Systeem voor Beton en Natuursteen

Ontdek ons baanbrekende HD diamantpad polijstsysteem waarmee je moeiteloos betonnen en natuurstenen oppervlakken kunt polijsten. Deze HD diamant pads zijn compatibel met vrijwel elke machine die voorzien is van klittenbandbevestiging, zowel roterende machines (zoals instelbare haakse slijpers of polijstmachines) als excentrische machines (zoals schuurmachines of polijstmachines). Deze HD diamant polijstpads zijn geschikt voor zowel nat als droog polijsten en zijn verkrijgbaar in diverse korrelgroottes, variërend van grof (agressief) tot zeer fijn (spiegelglans).

Onze nieuwe diamant pads zijn dunner dan de standaard pads, maar ze hebben een grotere diamantcoating, waardoor je snellere en duurzamere resultaten kunt bereiken dan met de huidige diamant pads op de markt. Standaard diamant pads met blokken hebben doorgaans een levensduur van slechts 10 tot 15 vierkante meter. In tegenstelling hiermee gaan onze HD Diamant Polijstpads aanzienlijk langer mee, namelijk tot 5000 vierkante meter (grof) tot 10.000 vierkante meter (fijn) (*).

(*) Disclaimer: Houd rekening met het aanbevolen toerental, vermijd het gebruik op scherpe randen, voegen, scheuren of stroken die smaller zijn dan de pad diameter en gebruik normale druk. Let op! Bij het polijsten van beton werken onze pads alleen op een volledig glad oppervlak. Grove beschadigingen vereisen eerst schuren of slijpen.

Onze diamant pads zijn verkrijgbaar in de maten 125 mm en 150 mm en zijn beschikbaar in verschillende korrelgroottes:

HD Diamant pad zwart korrel 100 (agressief)
HD Diamant pad oranje korrel 200 (grof+)
HD Diamant pad rood korrel 400 (grof)
HD Diamant pad blauw korrel 800 (medium)
HD Diamant pad geel korrel 1500 (fijn)
HD Diamant pad groen korrel 3000 (superfijn)
HD Diamant pad creme korrel 8000 (ultrafijn)
Zelf Natuursteen en Beton Polijsten: Bespaar Kosten en Tijd

Een veelgestelde vraag is of je natuursteen zelf moet polijsten of dit moet uitbesteden. Zelf polijsten bespaart aanzienlijk op kosten, maar vergt meer tijd. Een professional kost al snel ongeveer €27,- per vierkante meter en hanteert vaak een minimale startprijs die hoger is dan de kosten van een complete set diamant pads + machine. Wat kosten betreft, loont het dus zeker om zelf natuursteen te polijsten. Onze duurzame diamant pads gaan jaren mee en zijn herbruikbaar.

Stapsgewijze Zelf Polijsten van Natuursteen en Beton

Het zelf polijsten van natuursteen is een vraag die we vaak krijgen. We hebben een gedetailleerde handleiding samengesteld om je op weg te helpen. Je vindt de handleiding hier! In de meeste gevallen zijn slechts vier stappen nodig, namelijk korrelgroottes 400, 800, 1500 en 3000. Deze stappen verwijderen doorgaans oppervlakkige krassen en doffe plekken, waardoor je een gezoete uitstraling bereikt. Voor grotere uitdagingen kun je kiezen voor een grovere korrel. Als je streft naar een spiegelglans, ga dan door tot korrel 8000.

Houd altijd rekening met het aanbevolen toerental (400 tot 2000 RPM) en de juiste korrelgrootte vermeld op de polijstpad om fouten te vermijden.

Voordelen van Onze HD Diamant Polijstpads voor Beton en Natuursteen

Waarom zou je overstappen op onze HD Diamant pads?

 • Uitzonderlijk lange levensduur (grove korrel tot 5000 vierkante meter, fijne korrel tot 10.000 vierkante meter)
 • Aanzienlijk snellere resultaten vergeleken met concurrerende polijstpads
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Dunne pads voor verbeterde controle
 • Open structuur voor zelfreiniging
 • Nederlands fabricaat
 • Milieuvriendelijk zonder zware chemicaliën
 • Geschikt voor zowel nat als droog polijsten
 • Compatibel met bijna elke schuur- of polijstmachine
 • Een gebruiksvriendelijk systeem voor particulieren
 • Effectief in het verwijderen van zware vervuiling en krassen
 • Mogelijkheid om een spiegelglans te bereiken
 • Aanbevolen toerental: 400-2000 RPM

Benodigdheden en Aanvullende Tips voor Zelf Polijsten

Naast de polijstpads heb je een geschikte machine nodig. Bekijk ook onze machines die beschikbaar zijn. We bieden schuurmachines, haakse slijpers en roterende of excentrische polijstmachines aan die draaien binnen het aanbevolen toerentalbereik van 400 tot 2000 toeren per minuut.

Als je nat polijst, heb je een emmer water en een spons nodig. Bij droog polijsten is een stofzuiger handig om stof op te vangen.

We raden aan om het behandelde natuursteen na het polijsten te impregneren of te beschermen. Ook is het belangrijk om het gepolijste oppervlak goed te onderhouden met de juiste zeep of reinigingsmiddel.

Hoe Gebruik je Onze Diamant Polijstschijven voor Beton en Natuursteen

Deze set kan worden gebruikt met zowel roterende als excentrische machines. Als je een roterende machine gebruikt, controleer dan of het toerental regelbaar is, aangezien je ergens tussen de 400 en 2000 RPM nodig hebt. Let ook op welke steunschijf de machine heeft en of je een extra steunschijf nodig hebt.

Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlak vrij is van vuil. Als dit niet het geval is, reinig het dan eerst met een natuursteenreiniger om losse vervuiling zoals zand, modder of andere verontreinigingen te verwijderen.

Bevestig de diamant schijven volgens de instructies op de steunschijf van de machine. Als je begint met een grovere korrel, is het aan te raden om met lagere toerentallen te werken. Hoe fijner de korrel, hoe hoger het toerental moet zijn. Zorg ervoor dat de diamant polijstschijf voldoende druk uitoefent om effectief te snijden; de schijf mag niet over het oppervlak glijden. Professionals gebruiken vaak zware machines met extra gewicht, maar als je met een consumentenmachine werkt, moet je dit gewicht enigszins nabootsen.

Werk altijd zorgvuldig en ga niet te snel van de ene stap naar de andere. Zorg ervoor dat alle krassen van de vorige stap zijn verwijderd voordat je doorgaat naar een nieuwe stap, anders blijven ze zichtbaar bij de laatste polijststap. Het kan betekenen dat je ongeveer 4-5 keer dezelfde beweging moet herhalen.

Hanteer een overlapping van ongeveer 50% om er zeker van te zijn dat je het gehele oppervlak polijst. Zorg er ook altijd voor dat afvalstoffen onmiddellijk worden verwijderd.

Welke Diamant Polijstpad Heb je Nodig voor Jouw Beton of Natuursteen?

De keuze van de juiste korrelgrootte hangt af van het gewenste glansniveau en de huidige staat van het oppervlak. Over het algemeen zijn de stappen met korrelgroottes van 400 tot 3000 geschikt voor alledaags gebruik, en deze stappen zijn beschikbaar in een complete set. Hiermee kun je meestal oppervlakkige krassen en doffe plekken verwijderen en een gezoete uitstraling bereiken.

Als je te maken hebt met ernstigere problemen, kun je kiezen voor korrelgroottes 100 of 200. Voor een spiegelglans moet je eindigen met korrel 8000.

Polijstweb.nl: Jouw Specialist in Zelf Natuursteen en Beton Polijsten

Als je van plan bent om zelf je natuurstenen vloer, muur, vensterbank of aanrechtblad te polijsten, hoef je niet verder te zoeken. Polijstweb.nl biedt alle benodigdheden voor het polijsten van natuursteen en beton. Met onze hoogwaardige diamantschijven en machines houd je je oppervlakken schoon en glanzend. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop.

Wij zijn dé expert op het gebied van polijsten. Heb je nog vragen over het zelf polijsten van natuursteen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Natuursteen polijsten is geen moeilijke taak, zolang je maar beschikt over het juiste gereedschap.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HD Diamant polijstschijf K3000 groen Super fijn 150 mm
Uw waardering