Facebook Pixel
FX Protect Ultra Glide Washandschoen

FX Protect Ultra Glide Washandschoen

FX Protect Ultra Glide Washandschoen

€ 14,95 € 12,36
  • Hoogwaardige Pluche Microvezel: Vervaardigd met hoogwaardige pluche microvezel met een viscosegehalte van 7% voor een zachte, grondige reiniging.

  • Optimale Pasvorm en Comfort: Uitgerust met een elastische band die perfect om de hand past voor maximaal comfort tijdens het wassen.

  • Duurzaamheid en Kwaliteit: Gemaakt in Zuid-Korea volgens strenge kwaliteitsnormen, garandeert maximale duurzaamheid en een lange levensduur.

  • Stijlvolle Presentatie: Verpakt in een elegante doos, waardoor het niet alleen een functioneel product is, maar ook een uitstekend geschenk vormt.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FX-UGW

FX Protect Ultra Glide Wash Mitt: Zachte, Absorberende Washandschoen

Ontdek de FX Protect Ultra Glide Wash Mitt, een hoogwaardige, pluche microvezel washandschoen met een viscosegehalte van 7%. Deze handschoen is ontworpen voor maximaal comfort tijdens het wassen, dankzij de elastische band die perfect om de hand past. De toegevoegde schuimlaag aan de binnenkant biedt extra elasticiteit en verbetert de wateropname. Gemaakt in Zuid-Korea, voldoet deze handschoen aan strenge kwaliteitseisen dankzij hoogwaardige garens en zorgvuldige verwerking.

Kenmerken van de FX Protect Ultra Glide Wash Mitt:

Specificaties

Kleur: Blauw/Wit
Afmetingen: 28 x 18 x 5 cm
Materiaal: Koreavezel
Gewicht: 1400 g/m²
Textielgehalte: 93% polyester / 7% viscose
De FX Protect Ultra Glide Wash Mitt wordt geleverd in een elegante doos, waardoor het niet alleen een handig product is, maar ook een uitstekend cadeau kan vormen vanwege de hoogwaardige presentatie.

Tip voor onderhoud:

Om de levensduur van uw microvezelproduct te verlengen, raden wij aan om het met een speciaal microvezelwasmiddel op lage wastemperatuur (max. 40°C) te wassen. Vermijd wasverzachters, drogers en strijken.

Zorg dat uw autoverzorgingsroutine compleet is met de FX Protect Ultra Glide Wash Mitt voor een efficiënte, zachte reiniging zonder compromissen te sluiten op duurzaamheid en kwaliteit.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Ultra Glide Washandschoen
Uw waardering