Facebook Pixel
FX Protect Ruitenreiniger 1000 ml

FX Protect Ruitenreiniger 1000 ml

FX Protect Ruitenreiniger 1000 ml

€ 12,95 € 10,70

FX Protect Ruitenreinger

De FX Protect Ruitenreingier gebruik je voor het grondig reinigen van je autoruiten. Goed zicht is belangrijk voor de veiligheid en wil je snel af van vervuilde of vettige autoruiten? Gebruik dan de FX Protect ruitenreiniger. Gemakkelijk aanbrengen en klaar voor gebruik. Lees meer over dit product hieronder en bestel vandaag nog de FX Protect Ruitenreiniger

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FX-GC1000

Ruitenreiniger auto kopen

Een glasreiniger voor auto`s heeft een andere samenstelling dan bijvoorbeeld een standaard glasreiniger van de supermarkt. Dit omdat autoruiten op een andere manier worden vervuild. De FX Protect ruitenreiniger bevat geen ammoniak en is daarom veilig te gebruiken op het oppervlak. Het verdampt en ontvet perfect waardoor het geen strepen of residu achterlaat. Het product is erg zuinig in gebruik en hoeft niet te worden verdunt.

 

Eigenschappen FX Protect Ruitenreiniger

  • Bevat geen ammoniak
  • Laat geen strepen achter
  • Krachtig en gemakkelijk te gebruiken
  • Aangename geur
  • Klaar voor gebruik

Hoe krijg ik schone autoruiten?

Het verwijderen van vette aanslag op autoruiten is gemakkelijk te verwijderen met een glasreiniger en een glasdoek. Breng gewoon wat product aan op een doek of direct op de autoruit en verdeel dit over de ruit. Poets vervolgens met een schone glasdoek de autoruit op en de vervuiling is volledig verdwenen.

Eenvoudig besteld bij Polijstweb

Heb je last van vervuilde autoruiten? Bestel dan snel een eenvoudig een ruitenreiniger. Ben je misschien op zoek naar een ander FX Protect producten? Ons volledige assortiment is online te vinden.

Heb je behoefte aan advies? Bel of mail ons dan gerust. We staan je graag te woord en helpen je aan een geschikte Ruitenreiniger


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Ruitenreiniger 1000 ml
Uw waardering