Facebook Pixel
FX Protect Polar White Parelvezel Microvezeldoek 320 g/m2

FX Protect Polar White Parelvezel Microvezeldoek 320 g/m2

FX Protect Polar White Parelvezel Microvezeldoek 320 g/m2

€ 4,95 € 4,09

FX Protect Polar White Microvezeldoek

Randloze Microvezeldoek – heb je nog steeds moeite om de perfecte vezel te vinden die echt alle kwaliteiten heeft om veilig en effectief met coatings te werken? Dit is het moment dat jouw zoektocht eindigt! Polar White is dé perfect doek met parelweefsel. Keuze gemaakt? Bestel snel deze Polar White Microvezeldoek

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FX-PWM

Polar white Microvezeldoek, aangenaam!

De Polar White is een innovatieve microvezel doek opgebouwd uit een gesloten lus met parelweefsel. Wat houdt dit precies in? De microvezeldoek is voorzien van een korte, dichtgeweven vezel die de stijfheid van het microvezel verhoogt. Daarmee is de microvezeldoek uitermate geschikt om te werken op de meest gevoelige oppervlakken.

De gladde structuur en het juiste gewicht van 320 g/m2 vermindert de wrijving tot een minimum, wat het risico op krassen beperkt! Microvezel wordt gekenmerkt door het hoge absorberend vermogen, perfect voor het natte werk. Het laat geen strepen of pluisjes achter op het behandelde oppervlak

De Polar White is samen ontwikkeld met de beste fabriek in Korea. Koreaans microvezel wordt beschouwd als de beste microvezel op het gebied van detailing vanwege de hoge kwaliteit van garen, het hoge absorberend vermogen en de duurzaamheid van de doek. Met de juiste zorg kan een microvezeldoek gemaakt van 100% koreaans microvezel wel 300 wasbeurten mee.

Eigenschappen Microvezeldoek

  • Innovatieve Microvezeldoek
  • Parelweefsel met gesloten lus
  • Verpakt in een luxe zak
  • Afmeting 40x40 cm
  • Gewicht 320 g/m2
  • Kleur Wit
  • Materiaal 100% Koreaans Microvezel
  • Mix 70% polyester / 30% Polyamide

 

Tip! Voor de beste werking wordt aanbevolen de Microvezeldoek eerst te wassen voor gebruik, zodat alle productie residuen worden verwijdert. ( 30 graden)

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de Microvezeldoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Microvezeldoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Polar White Parelvezel Microvezeldoek 320 g/m2
Uw waardering