Facebook Pixel
FX Protect Mini Leerborstel

FX Protect Mini Leerborstel

FX Protect Mini Leerborstel

€ 3,95 € 3,26

Deze mini leerborstel van FX Protect is uitermate geschikt voor het fijnere in poetsen van een leerreiniger. Gebruik deze borstel voor het reinigen van bijvoorbeeld een lederen stuur. De zachte haren van deze borstel en het kleine ontwerp maakt het mogelijk door te dringen in de kleinste hoekjes. Bestel snel en eenvoudig in onze webwinkel. Dan zorgen wij voor een snelle verzending!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FX-MLEB

Mini Leerborstel

Ovalen leerborstel met een houten handvat. Must have wanneer je de lederen zetels wilt gaan reinigen. Borstel het product gemakkelijk in alle lastige hoeken zonder het leer te beschadigen. Door het houten handvat is de leerborstel gemakkelijk te handteren.

Mini Leerborstel
 

·         Ergonomisch design

·         Zachte haren

·         Werkt in de meest diepe hoeken van het leer

·         Duurzaam en herbruikbaar

·         Geschikt voor het aanbrengen een leerreiniger

Eenvoudig besteld bij Polijstweb

Wil je een leerreiniger aanbrengen? Dan heb je een leerborstel nodig Bestel dan eenvoudig op onze webshop, waar je een overzicht vindt van onze complete assortiment. Je kunt de leerborstel voor je auto gemakkelijk vinden op onze website. Bestel je voor meer dan €50 aan producten? Dan is de verzending gratis!

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen? Bel ons dan gerust op 0517-433660. Onze experts staan je graag te woord en helpen je altijd aan de geschikte leerborstel.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Mini Leerborstel
Uw waardering