Facebook Pixel
FX Protect Droogdoek Twisted 74x90 cm

FX Protect Droogdoek Twisted 74x90 cm

FX Protect Droogdoek Twisted 74x90 cm

€ 19,95 € 16,49

FX Protect DUO Droogdoek

DUO Droogdoek Koreaans Microvezel – Na het wassen is het drogen van je auto absoluut noodzakelijk om te doen. Zo voorkom je kalkvlekken die raar opdrogen op de lak en die je lastig kunt verwijderen. De FX Protect DUO Droogdoek heeft maar liefst twee zijden. Één voor de lak, de andere kant voor de ruiten. Gebruik na  iedere wasbeurt een goede microvezel droogdoek

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FX-DTT

Twisted Droogdoek FX Protect

De droogdoek van FX Protect  is voorzien van twee unieke zijden. De ene zijde heeft lange gedraaide vezel voor het optimaal opnemen van water op de lak. De andere zijde heeft korte dicht geweven vezels die geschikt zijn voor het drogen van autoruiten.

De droogdoek heeft een afmeting van 74x90 cm en is gemaakt van 100% Koreaans Microvezel met een gedraaide vezel voor een nog betere opname van het water.


De mannen van FX Protect zijn samen gaan zitten met de beste Koreaanse fabriek om dit product te ontwikkelen. Dit betekent dat deze droogdoek voldoet aan de hoogste kwaliteit op gebied van productie, maar ook op het gebruikte materiaal zoals de gebruikte garen en microvezel blinkt deze droogdoek uit.

Eigenschappen Twisted Droogdoek

  • Groot absorberend vermogen
  • Twee zijden voor beste resultaat
  • Verpakt in een luxe doos (geschenkverpakking)
  • Afmeting 74x90 cm
  • Gewicht 550 g/m2
  • Kleur zilvergrijs met satijn
  • Materiaal 100% Koreaans Microvezel
  • Mix 70% polyester / 30% Polyamide

 

Tip! Voor de beste werking wordt aanbevolen de droogdoek eerst te wassen voor gebruik, zodat alle productie residuen worden verwijdert. ( 30 graden)

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de Droogdoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Droogdoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Droogdoek Twisted 74x90 cm
Uw waardering