Facebook Pixel
Diamant polijstschijven kit 3 (800-1500-3000) 150 mm

Diamant polijstschijven kit 3 (800-1500-3000) 150 mm

Diamant polijstschijven kit 3 (800-1500-3000) 150 mm

€ 39,95 € 33,02

Diamant Polijstschijven set 3 – Natuursteen polijsten doe je met een diamant polijstschijf. Deze set bevat alle korrels om natuursteen zoals marmer, graniet, travertin of ander natuursteen te polijsten. Met deze set kun je krassen en oxidatie verwijderen en polijsten tot een gezoete uitstraling (lichte glans). Deze set is geschikt voor een roterende polijstmachine met regelbaar toerental. Natuursteen polijsten? Bestel snel de diamant polijstschijven set.
Met onze HD Diamant polijst systeem ben je in staat om zelf krasjes en doffe plekken uit een natuursteen blad, tafel, vensterbank, douchebak of vloer te polijsten en deze op te werken tot een gezoete of spiegelglans afwerking.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
DP.KIT3.150

HD Diamant Polijstpads voor Natuursteen Polijsten - De Beste Keuze

Ontdek de voordelen van ons innovatieve HD Diamant Polijstpads systeem, speciaal ontworpen voor het polijsten van betonnen en natuurstenen oppervlakken. Met onze HD diamant pads kun je zelf aan de slag, bespaar kosten en bereik glanzende resultaten. Deze pads zijn geschikt voor gebruik op verschillende machines met klittenband aansluitingen, zowel roterend als excentrisch.

Voordelen van HD Diamant Polijstpads:

  • Gaat enorm lang mee (grove korrel tot 5000 m2, fijne korrel tot 10.000 m2).
  • Werkt veel sneller dan concurrerende polijstpads.
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding.
  • Dunne pads voor betere controle.
  • Nederlands product.
  • Werkt zonder zware chemicaliën.
  • Nat of droog polijsten mogelijk.
  • Geschikt voor bijna iedere schuur- of poetsmachine.

Hoe Zelf Natuursteen Polijsten?

Wil je zelf aan de slag met natuursteen polijsten? Onze diamant pads zijn de perfecte keuze. Volg eenvoudig ons stappenplan om betonnen, marmer, graniet of andere natuurstenen oppervlakken te polijsten en de gewenste glans te bereiken. In de meeste gevallen zijn vier stappen voldoende: korrel 400, 800, 1500 en 3000. Voor een spiegelglans kun je doorgaan tot korrel 8000. Houd je aan het aanbevolen toerental (400-2000 RPM) en de grofte vermeld op de polijstpad.

Welke Diamant Polijstpad Heb Ik Nodig?

De keuze van de diamant polijstpad hangt af van het gewenste glansniveau en de huidige staat van het oppervlak. Onze complete set bevat pads met korrel 400 tot 3000, geschikt voor algemeen gebruik. Voor meer agressieve polijstbehoeften kun je kiezen voor korrel 100 of 200. Voor een spiegelglans werk je als laatst af met korrel 8000.

Wil je zelf natuursteen polijsten?

Polijstweb.nl biedt alles wat je nodig hebt, inclusief diamantschijven en machines. Bestel online via onze webshop en neem gerust contact op met onze klantenservice voor al je vragen over natuursteen polijsten. Wij zijn de experts op dit gebied en helpen je graag de juiste gereedschappen te vinden.

Zelf natuursteen polijsten doe je met Polijstweb.nl

Ben je van plan om zelf je natuurstenen vloer, muur, vensterbank of aanrechtblad te gaan polijsten? Kijk dan niet verder. Polijstweb.nl biedt alle benodigdheden op het gebied van natuursteen polijsten. Met de diamantschijven en machines van Polijstweb.nl houd jij je vloer schoon en glanzend! Bestellen kan online via onze webshop. Wij zijn dé expert op het gebied van polijsten. Dus heb jij nog vragen over zelf natuursteen polijsten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Natuursteen polijsten is niet lastig, als je maar het juiste gereedschap hebt.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diamant polijstschijven kit 3 (800-1500-3000) 150 mm
Uw waardering