Facebook Pixel
Autograph Nepheline Leer reiniger 750 ml

Autograph Nepheline Leer reiniger 750 ml

Autograph Nepheline Leer reiniger 750 ml

Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 13,46 € 11,12
  • Diepgaande Reiniging voor Autoleer: Onze lederreiniger verwijdert grondig vuil en vlekken, waardoor je autoleer er als nieuw uitziet.

  • Zacht voor het Leer: De pH-neutrale formule reinigt zonder uitdrogen, en behoudt de zachtheid van je autoleer.

  • Verlengt Levensduur Autoleer: Regelmatig gebruik verbetert de duurzaamheid, waardoor de waarde en comfort behouden blijven.

  • Eenvoudige Toepassing: Onze lederreiniger is gemakkelijk te gebruiken, voor snelle, moeiteloze resultaten.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
APH-NPH750

NEPHELINE Leather Cleaner voor Effectieve Autobekleding Reiniging

Welkom bij Polijstweb.nl, de trotse importeur van NEPHELINE Leather Cleaner! Ontdek ons hoogwaardige product dat speciaal is ontworpen voor het reinigen en onderhouden van de lederen bekleding in jouw auto. Wij bieden een effectieve oplossing om vuil en onaangename geuren te verwijderen en tegelijkertijd het leder te behouden.

pH-Neutrale Reiniging en Verzachting van Autoleer

Onze NEPHELINE Leather Cleaner is een pH-neutrale reiniger die grondig reinigt zonder het leer uit te drogen. Dit product reinigt niet alleen, maar verzacht en hydrateert het leer kortstondig, waardoor een aangename aanraking ontstaat. Voor een complete leerbehandeling raden wij ook onze ALABASTER Leather Protect aan, die helpt bij het behouden van de optimale staat van het leer.

Eenvoudige en Effectieve Gebruiksaanwijzing

Onze gebruiksaanwijzing maakt het proces eenvoudig. Begin met een grondige stofzuigbeurt van de bekleding. Breng vervolgens de NEPHELINE Leather Cleaner aan op een microvezeldoek of borstel. Bij zeer vuile stoelen kan de reiniger direct op het leer worden aangebracht. Borstel of wrijf met een vochtige microvezeldoek met het product en verwijder het teveel met een droge microvezeldoek. Herhaal deze stappen voor een optimaal resultaat.

Contacteer Ons voor Bestellingen en Vragen

Polijstweb.nl is de importeur van NEPHELINE Leather Cleaner en we staan klaar om al je vragen te beantwoorden en bestellingen te verwerken. Neem contact met ons op via +31 (0)517-433660. Wij zijn er om je te helpen bij het behoud en de reiniging van je autoleer.

Auto Graph - Kwaliteit in Autoleer Verzorging

NEPHELINE Leather Cleaner is ontwikkeld door Auto Graph, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van lederverzorging. In tegenstelling tot traditionele alles-in-één producten, heeft Auto Graph zowel een aparte lederreiniger (Nepheline) als een specifieke lederverzorging (Alabaster) uitgebracht. Dit getuigt van hun toewijding aan kwaliteit en zorg voor autoleer.

Nepheline - De Neutrale Edelsteen voor Autoleer

Nepheline, de "neutrale edelsteen," biedt een ideale basis voor zachte, regelmatige lederreiniging. Deze pH-neutrale reiniger verwijdert vuil en vlekken zonder het leer aan te tasten. Bovendien wordt beweerd dat het een antistatische eigenschap heeft, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het leer.

De Unieke Geur van Auto Graph-producten

Auto Graph staat bekend om zijn onderscheidende geuren, en NEPHELINE Leather Cleaner is geen uitzondering. De subtiel aangename geur maakt de reiniging van je autoleer niet alleen effectief, maar ook plezierig.

Een Duidelijke Aanbeveling voor Autobekleding

Kortom, NEPHELINE Leather Cleaner is een uitstekende keuze voor de reiniging en verzorging van je autoleer. Dankzij de royale inhoud van 750 ml biedt het ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zorg goed voor je autoleer en behoud de waarde en uitstraling van je voertuig met NEPHELINE Leather Cleaner."


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autograph Nepheline Leer reiniger 750 ml
Uw waardering