Facebook Pixel
Autograph Nepheline Leer reiniger 5 liter

Autograph Nepheline Leer reiniger 5 liter

Autograph Nepheline Leer reiniger 5 liter

Normale prijs € 44,95 Speciale prijs € 40,46 € 33,44
  • Diepgaande Reiniging voor Autoleer

  • Zacht voor het Leer

  • Verlengt Levensduur Autoleer

  • Eenvoudige Toepassing

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 2 beschikbaar, bestel snel!
SKU
APH-NPH5000

NEPHELINE Leather Cleaner leer reiniging in Grootverpakking van 5 Liter

Welkom bij Polijstweb.nl, de trotse importeur van NEPHELINE Leather Cleaner in deze handige 5-liter grootverpakking! Ontdek ons hoogwaardige product, speciaal ontworpen voor de reiniging en het onderhoud van de lederen bekleding in jouw auto. Wij bieden een effectieve oplossing om vuil en onaangename geuren te verwijderen, terwijl het leer in optimale staat wordt gehouden.

pH-Neutrale Reiniging en Verzorging voor Autoleer Onze NEPHELINE Leather Cleaner is een pH-neutrale reiniger die grondig reinigt zonder het leer uit te drogen. Dit product gaat verder dan reinigen; het verzacht en hydrateert het leer, waardoor een aangename aanraking ontstaat. Voor een complete leerbehandeling raden wij ook onze ALABASTER Leather Protect aan, die helpt om het leer in optimale conditie te houden.

Eenvoudige en Effectieve Gebruiksaanwijzing

Het gebruik van NEPHELINE Leather Cleaner is eenvoudig. Begin met een grondige stofzuigbeurt van de bekleding. Breng vervolgens de NEPHELINE Leather Cleaner aan op een microvezeldoek of borstel. Bij zeer vuile stoelen kan de reiniger direct op het leer worden aangebracht. Borstel of wrijf met een vochtige microvezeldoek met het product en verwijder het teveel met een droge microvezeldoek. Herhaal deze stappen voor een optimaal resultaat.

Vragen en Bestellingen

Polijstweb.nl is de importeur van NEPHELINE Leather Cleaner en staat klaar om al je vragen te beantwoorden en bestellingen te verwerken. Neem contact met ons op via +31 (0)517-433660. Wij zijn er om je te helpen bij het behoud en de reiniging van je autoleer.

Auto Graph - Toonaangevend in Autoleer Verzorging

NEPHELINE Leather Cleaner is ontwikkeld door Auto Graph, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van lederverzorging. In tegenstelling tot traditionele alles-in-één producten heeft Auto Graph zowel een aparte lederreiniger (Nepheline) als een specifieke lederverzorging (Alabaster) uitgebracht. Dit getuigt van hun toewijding aan kwaliteit en zorg voor autoleer.

Nepheline - De Neutrale Edelsteen voor Autoleer

Nepheline, de "neutrale edelsteen," biedt een ideale basis voor zachte, regelmatige lederreiniging. Deze pH-neutrale reiniger verwijdert vuil en vlekken zonder het leer aan te tasten. Bovendien wordt beweerd dat het een antistatische eigenschap heeft, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het leer.

De Unieke Geur van Auto Graph-producten Auto Graph staat bekend om zijn onderscheidende geuren, en NEPHELINE Leather Cleaner is geen uitzondering. De subtiel aangename geur maakt de reiniging van je autoleer niet alleen effectief, maar ook plezierig.

Een Duidelijke Aanbeveling voor Autobekleding Kortom, NEPHELINE Leather Cleaner in deze 5-liter grootverpakking is een uitstekende keuze voor de grondige reiniging en verzorging van je autoleer. Dankzij de royale inhoud biedt het ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zorg goed voor je autoleer en behoud de waarde en uitstraling van je voertuig met NEPHELINE Leather Cleaner."


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autograph Nepheline Leer reiniger 5 liter
Uw waardering