Facebook Pixel
Autograph Amber APC all purpose cleaner 750 ml

Autograph Amber APC all purpose cleaner 750 ml

Autograph Amber APC all purpose cleaner 750 ml

€ 10,95 € 9,05
 • Krachtige Reiniging

 • Alles-in-één Oplossing

 • Snel en Efficiënt

 • Milieuvriendelijke Formule

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
APH-AMB750

Autograph Amber APC - De Ultieme Allesreiniger voor een Glanzende Auto!

Ben je op zoek naar een hooggeconcentreerde allesreiniger waarmee je je auto in een handomdraai weer laat stralen? Maak kennis met Autograph Amber APC, jouw sleutel tot het verwijderen van vuil en smerigheid, zowel aan de binnen- als buitenkant van je geliefde voertuig.

Autograph Amber APC is speciaal ontworpen om zelfs het meest hardnekkige en vettige vuil te trotseren. Dankzij de veelzijdige toepassing van dit product en de aanbevolen verdunning van slechts 10%, biedt het een effectieve oplossing voor al jouw reinigingsuitdagingen.

Waarom kiezen voor Autograph Amber APC?

 • Krachtige Allesreiniger: Autograph Amber APC is een krachtige allesreiniger die grondig en efficiënt reinigt, waardoor je auto altijd zijn beste kant laat zien.
 • Verwijdert Hardnekkig Vuil en Vet: Hardnekkig vuil en vet hebben geen schijn van kans tegen de kracht van Autograph Amber. Het verwijdert zelfs de meest ingebrande vlekken.
 • Alkalische Formule: Het alkalische karakter van Autograph Amber APC zorgt voor een diepgaande reiniging zonder schade aan de oppervlakken van je auto.
 • Veelzijdig in Gebruik: Dit product is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van velgen tot motorruimtes en zelfs voor het reinigen van bekleding en interieur.
 • Inhoud 750 ml: Met een royale inhoud van 750 ml heb je genoeg Autograph Amber APC om je auto keer op keer weer te laten stralen.

Hoe te Gebruiken?

 1. Bereid je Gewenste Verdunning voor: Meng Autograph Amber APC met water volgens je behoeften, met een aanbevolen verdunning van 10%.
 2. Maak het Oppervlak Schoon: Breng het product aan op het oppervlak dat je wilt reinigen, eventueel met behulp van een borstel of penseel voor hardnekkige vlekken.
 3. Neutraliseer het Product: Spoel het behandelde oppervlak grondig af met schoon water en veeg het vervolgens droog met een microvezeldoek voor een glanzend resultaat.
 4. Laat je auto weer schitteren met Autograph Amber APC. Vertrouw op de kracht van dit hooggeconcentreerde allesreinigingsmiddel om vuil en vettigheid te overwinnen, zowel binnen als buiten je voertuig.

Bestel nu en ervaar de transformatie van je auto met Autograph Amber APC!

Beschikbaar bij Polijstweb.nl - Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)517-433660.

Breng je auto naar een nieuw niveau van glans en reinheid. Bestel Autograph Amber APC vandaag nog en ontdek het verschil!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autograph Amber APC all purpose cleaner 750 ml
Uw waardering