Facebook Pixel
Autograph Amber APC all purpose cleaner 5 liter

Autograph Amber APC all purpose cleaner 5 liter

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Autograph Amber APC all purpose cleaner 5 liter

€ 29,95 € 24,75
 • Krachtige Reiniging

 • Alles-in-één Oplossing

 • Snel en Efficiënt

 • Milieuvriendelijke Formule:

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
APH-AMB5000

Autograph Amber APC 5 Liter - Voor Grondige Auto Reiniging!

Op zoek naar een krachtige allesreiniger in een royale 5 liter verpakking om je voertuig in topconditie te houden? Maak kennis met Autograph Amber APC in de extra grote verpakking, jouw ideale partner voor het verwijderen van vuil en smeer, zowel binnen als buiten je geliefde auto.

Autograph Amber APC is speciaal ontworpen om zelfs het meest hardnekkige en vettige vuil te verslaan, en met deze ruime verpakking ben je klaar voor uitgebreide schoonmaakklussen.

Waarom kiezen voor Autograph Amber APC in 5 liter verpakking?

 • Krachtige Reiniging: Autograph Amber APC biedt een diepgaande en effectieve reiniging, waardoor je auto er altijd op zijn best uitziet.
 • Verwijdert Zelfs Het Hardnekkigste Vuil: Hardnekkig vuil en vet maken geen schijn van kans tegen de kracht van Autograph Amber. Het elimineert zelfs de meest vastzittende vlekken.
 • Alkalische Formule: Het alkalische karakter van Autograph Amber APC zorgt voor grondige reiniging zonder oppervlakteschade.
 • Veelzijdig in Gebruik: Deze 5 liter verpakking is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van velgen en motorruimtes tot bekleding en interieur.

Hoe te Gebruiken?

 1. Bereid de Gewenste Verdunning voor: Meng Autograph Amber APC met water volgens je behoeften, met een aanbevolen verdunning van 10%.
 2. Maak het Oppervlak Schoon: Breng het product aan op het te reinigen oppervlak, eventueel met behulp van een borstel of penseel voor hardnekkige vlekken.
 3. Neutraliseer het Product: Spoel het behandelde oppervlak grondig af met schoon water en veeg het vervolgens droog met een microvezeldoek voor een glanzend resultaat.
 4. Laat je auto weer schitteren met Autograph Amber APC in de 5 liter verpakking. Vertrouw op de kracht van deze extra grote allesreiniger om vuil en vet grondig te verwijderen, zowel binnen als buiten je voertuig.

Bestel nu en maak je auto stralend schoon met Autograph Amber APC 5 Liter!

Verkrijgbaar bij Polijstweb.nl - Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)517-433660.

Geef je auto de glans die het verdient met Autograph Amber APC 5 Liter - de ideale keuze voor grootschalige reinigingsprojecten!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autograph Amber APC all purpose cleaner 5 liter
Uw waardering