Facebook Pixel
Autoglanz Rebound Rubber & Bandenreiniger 1000 ml

Autoglanz Rebound Rubber & Bandenreiniger 1000 ml

Autoglanz Rebound Rubber & Bandenreiniger 1000 ml

€ 17,95 € 14,83

Bandenreiniger Autoglanz Rebound

Voor het schoonmaken van de banden van je auto heb je een goede bandenreiniger nodig. Natuurlijk is er een ruime keuze aan reinigers, maar niet iedere reiniger is geschikt voor rubber. Iedere reiniger heeft zijn eigen kenmerken, zo heb je vele all purpose cleaners of multireinigers. Vaak zijn deze reinigers gebaseerd op allround gebruik. Met een goede bandenreiniger wordt het verwijderen van vervuiling niet alleen een stuk makkelijker, maar ook een stuk veiliger. Neem geen risico op rare vlekken op de banden en bestel vandaag nog een goede bandenreiniger!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 4 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-RB10

Een zeer effectieve bandenreinger

Voor het reinigen van je banden kun je misschien kiezen voor een standaard multireiniger, maar wil je sneller effect en daarbij direct een goede afwerking dan is de Autoglanz Rebound bandenreiniger echt iets voor jou!  

Eigenschappen van Rebound Bandenreiniger

  • Sterk schuimend
  • Effectief reinigen
  • Brengt leven terug in de band
  • Makkelijk in gebruik

 

Waarom een bandenreiniger kopen?

Waarom heb je persé een bandenreiniger nodig? Heel simpel, een bandenreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van banden en rubber en verwijdert alle soorten vuil. De chemie is specifiek gericht op rubber en reinigt daardoor sneller en beter. Daarnaast geeft het de originele nieuwe kleur weer terug in de band.


Wat heb je nog meer nodig?

Een bandenreiniger is onmisbaar wanneer je deze op de juiste manier grondig en effectief wilt reinigen. Maar naast alleen een bandenreiniger heb je ook een borstel nodig voor het grondig inwerken van het product. Daarnaast kan alles worden afgenomen met een goede microvezeldoek.

De banden zijn na het reinigen direct op kleur, maar wil je een extra bescherming, of wil je juist een glans toevoegen. Gebruik dan als extra nog een bandendresser.

Naast de banden is het natuurlijk ook verstandig om de velgen direct te reinigen zodat het totaalplaatje weer compleet is.

Polijstweb.nl: Snel en makkelijk bestellen.
Snel en eenvoudig een bandenreiniger voor je banden bestellen doe je bij polijstweb.nl. Wij hebben een ruim assortiment autoverzorgings producten vandaar dat je altijd iets vind wat je zoekt. Is je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over het schoonmaken van je banden? Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over de bandenreiniger


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Rebound Rubber & Bandenreiniger 1000 ml
Uw waardering