Facebook Pixel
Autoglanz P1 Keramische Coating Auto lak

Autoglanz P1 Keramische Coating Auto lak

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Autoglanz P1 Keramische Coating Auto lak

€ 29,95 € 24,75

Autoglanz P1- Keramische coating voor lak

Autoglanz P1 Keramische Coating– is een gebruiksvriendelijke keramische coating die je zelf kunt aanbrengen op de lak van je auto. Deze keramische coating biedt een langdurige bescherming op de autolak. Het is speciaal ontwikkeld voor de thuisgebruiker en kan onder minder ideale omstandigheden worden aangebracht zoals in een garage of onder een carport

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AG-P1

Keramische Coating lak

Met het aanbrengen van deze keramische coating bescherm je de lak tegen invloeden van buitenaf. Denk aan zure regen, straatvuil of insecten en vogelpoep. Het oppervlak is gemakkelijk te reinigen na het gebruik van deze keramische coating.

Standaard geeft deze coating zo`n 1 jaar bescherming bij het aanbrengen van één laag. Wil je een langere bescherming? Dan is deze keramische coating stapelbaar, dit wil zeggen dat je meerdere lagen kunt aanbrengen om zo de levensduur te verhogen. Dit kan tot maximaal twee lagen extra.
Bij het aanbrengen van totaal 3 lagen en de correcte wasbeurten (neutrale shampoo en twee emmer systeem), met als aftopping de SP1 top coat kan de levensduur worden verhoogt naar meer dan drie jaar!

 

Keramische Coating “zonder afvegen”

P1 Lite is een onderdeel uit de Autoglanz Coating Serie ontwikkeld voor de autoliefhebber thuis! Autoglanz heeft een zeer gemakkelijk aan te brengen coating ontwikkeld die bescherming bied, zelfs met een enkele laag! De keramische coating is zo gemaakt dat wanneer je het heel erg dun en gelijkmatig aanbrengt je alleen heel licht doekje nodig.

Het kan zijn dat je een paar panelen nodig hebt om het echt goed onder de knie te krijgen, maar uiteindelijk zul je jezelf afvragen waarom je dit niet eerder hebt gedaan.

De keramische coating heeft een werktijd van zo`n 5 minuten. Dit houd in dat je 5 minuten hebt om de keramische coating te egaliseren op de lak. Dit is enorm handig want wanneer je iets teveel coating hebt gebuikt heb je voldoende tijd om het glad te strijken. Na 15 tot 20 min zijn de oplosmiddelen verdampt en kun je eventueel de highspots gemakkelijk uitpoetsen

Sheeting in plaats van beading

In tegenstelling tot vele andere coatings is de keramische coating van Autoglanz niet ontwikkeld om dikke beading parels te creëren zoals je bij veel coatings wel ziet. In plaats daarvan zorgt de P1 coating ervoor dat het water samenloopt en van de lak afglijd. Dit ziet er misschien niet zo cool uit als de parels, maar dit is wel je eigenlijk wel wilt. Minder water op de lak betekend minder kalkresten en minder vervuiling.

Waar staat Autoglanz Keramische coating P1 voor?

 

 • Betaalbare coating
 • 12+ maanden bescherming bij 1 laag
 • 36+ maanden bescherming bij 3 lagen (icm SP1)
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Geeft een glansboost aan de lak
 • Laat het water van de lak aflopen

Inhoud van 30 ml is ongeveer 2-3 lagen op een enkele auto (type golf)

Hoe te gebruiken

Zorg er altijd voor dat de lak schoon en droog is en dat er geen vervuiling meer in de lak zit
We raden altijd aan om de auto eerst goed te wassen, kleien en te polijsten voor het aanbrengen van een coating

 • Prep de lak met een goede ontvetter
 • Schud de keramische coating
 • Breng een paar druppels aan op een coating doekje. Echt een paar druppels (!)
 • Coating moet worden aangebracht in een dunne (!) laag. Werk op één paneel tegelijk en verdeel in horizontale en verticale bewegingen. Druk niet te hard, het is belangrijk dat het product evenredig wordt verdeeld in een zo dun mogelijk laag dat nauwelijks zichtbaar is. Is het wel duidelijk zichtbaar, verdeel het product dan over een groter gebied. Vanaf het moment dat je begint met de coating tot het niet meer kunnen bewegen van de coating heb je 5 minuten.
 • Nadat de coating is aangebracht duurt het ongeveer 15-20 min om uit te harden (afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. Met een infrarood lamp kan het proces worden versneld.
 • Indien er overtollig product is aangebracht kun je dit gemakkelijk verwijdere met een microvezeldoek.

 

 

Veel gestelde vragen!

 

Het product is vettig wanneer ik het afveeg, wat doe ik verkeerd?

Je hebt waarschijnlijk teveel coating gebruikt in het begin/of je veegt het te snel af

 

Hoe lang duurt het voordat ik een andere laag kan aanbrengen?

Wacht zo`n 40-60 minuten. Je kunt maximaal 3 lagen aanbrengen

Wanneer moet ik SP1 toepassen?

Wanneer de coating is uitgehard kun je de SP1 aanbrengen. Dit is na 40-60 minuten

Wanneer kan ik de coating bloostellen aan water

Dit kan in theorie al na zo`n twee uur, maar het liefst wachten tot de volgende dag

Hoe kan ik het beste de coating onderhouden?

Gebruik sowieso een goede wasmethode. Gebruik een shampoo zonder toevoeging zoals de Autoglanz Pure. Breng de SP1 altijd aan na het wassen en sowieso om de twee maanden.

Moeten doeken en applicator die worden gebruikt bij het aanbrengen van de coating worden weggegooid?

Ja! Je kunt de doeken of applicator daarna niet meer gebruiken voor andere toepassingen

Ik heb moeite om de coating in druppels uit de fles te krijgen. Heb je een trucje?

Dit klopt inderdaad, het kan wat lastig zijn om het in drupjes uit de fles te krijgen. Gebruik hiervoor een pipet, of neem een slang van een oude spuitfles en dompel deze in de fles. Gebruik de slang vervolgens om de keramische coating aan te brengen op een applicator

 

Polijstweb: eenvoudig online bestellen

Het bestellen van een keramische coating gaat bij ons snel en eenvoudig. Bovendien leveren wij al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Is de waarde van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending altijd gratis (in NL).

Heb je nog een vraag voor ons, of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of via de mail. Wij beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over een keramische coating


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz P1 Keramische Coating Auto lak
Uw waardering