Facebook Pixel
Autoglanz Fabriclean Autobekleding reiniger 500 ml

Autoglanz Fabriclean Autobekleding reiniger 500 ml

Autoglanz Fabriclean Autobekleding reiniger 500 ml

Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 9,56 € 7,90

Autobekleding reiniger van Autoglanz –  Fabriclean is een effectieve autobekleding reiniger die zonder problemen vlekken van verwijderen in het stoffen interieur van een auto, boot of gewoon binnen in huis. Vandaag nog deze Autoglanz Autobekleding reiniger bestellen? Dan zorgen wij voor een snelle levering!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AG-FC05

Autobekleding reiniger kopen van Autoglanz


Je ziet vaker de binnenkant van de auto dan de buitenkant, daarom is het ook fijn wanneer het interieur van de auto ook in topstaat is. Vlekken verwijderen zonder vlekken te veroorzaken. Daarvoor heb je Fabriclean nodig!

Fabriclean is een uniek product dat absoluut niet lijkt op een standaard multireiniger. Een multireiniger heeft vaak de eigenschappen hebben als zware mengsels die perfect geformuleerd zijn om allround te reinigen, perfect voor allround gebruikt maar niet voor gevoelige autobekleding!

We zullen de technische kant even toelichten

Een normale APC is op moleculair niveau geladen (plakkerig) Waardoor het product zich hecht aan de vezels van de autobekleding waardoor deze gevoeliger wordt voor aanhechting van vervuiling waardoor het oppervlak steeds meer vervuild raakt en dat wil je natuurlijk niet.

Je kunt zoiets natuurlijk oplossen door gebruik te maken van een extractor maar dit wil je niet op alle oppervlakken.

Oplossing:

Fabriclean is vanuit de basis direct geformuleerd om gevoelige bekleding te reinigen. De biologisch afbreekbare bestandsdelen zorgen ervoor dat het stoffen oppervlak dat we willen verzorgen niet zal afbreken of gaat “plakken”

Omdat je de auto vaker aan de binnenkant ziet vind ik het persoonlijk fijn om het interieur dan ook in top staat te houden. Vlekken op alcantara, stof of leer is dan ook vaak een doorn in het oog. Met de autobekleding reiniger van Nuke Guys wordt het verwijderen van vlekken in autostoelen een stuk makkelijker.

Hoe deze autobekleding reiniger te gebruiken

Bij lichte vervuiling

1. Spray een beetje Fabriclean op een schone microvezeldoek
2. Veeg het vervuilde gebied voorzichtig in één richting af (niet schrobben)
3. Schoonvegen met een tweede schone microvezeldoek

Voor zware vervuiling

1. Spray het oppervlak in met Fabriclean en laat het inweken
2. Schrob het product in met een microvezeldoek of fijne interieur borstel
3. Gebruik een schone, droge, microvezeldoek om het oppervlak te deppen tot het droog is
4. Gebruik indien nodig een extractor om het resterende vloeistof te verwijderen

Autoglanz online bestellen bij Polijstweb

Wil je producten van Autoglanz bestellen? Dat kan bij ons snel en eenvoudig. Met slechts enkele kliks heb jij je bestelling afgerond, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Heb je meer dan €50 besteed? Dan is de verzending altijd gratis (in NL). Heb je nog vragen, die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze dan gerust telefonisch of via de mail. Wij staan je graag te woord en adviseren je over het gebruik van Autoglanz Autobekleding reiniger


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Fabriclean Autobekleding reiniger 500 ml
Uw waardering