Facebook Pixel
Autoglanz Deodorizer 500 ml

Autoglanz Deodorizer 500 ml

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Autoglanz Deodorizer 500 ml

€ 15,95 € 13,18

Autoglanz Deodoriser- Verwijder nare geuren

Autoglanz Deodoriser – neutraliseert nare geuren in de auto of cabine en vervangt deze door een heerlijke frisse geur. Gemakkelijk aan te brengen op stof, automatten of andere stoffen delen in de auto. De actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de nare geuren worden afgebroken door zich te gaan binden aan het oppervlak.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AG-OD05

Neutraliseert nare geuren in de auto

Na het aanbrengen van Autoglanz Deodoriser zal het product opdrogen en zal de slechte geur verdwijnen uit de bekleding. De intensiteit van de geur kan worden aangepast door de hoeveelheid product dat wordt aangebracht. Meer product betekend ook een langer genot van de geur.

Waar staat Autoglanz deodour voor?

  • Neutraliseren van nare geuren
  • Laat het interieur weer fris ruiken

Hoe te gebruiken

  • Spray het product op het stoffen oppervlak
  • Laat het product drogen

 

Polijstweb: eenvoudig online bestellen

Het bestellen van autogeur gaat bij ons snel en eenvoudig. Bovendien leveren wij al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Is de waarde van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending altijd gratis (in NL).

Heb je nog een vraag voor ons, of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of via de mail. Wij beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over autogeur


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Deodorizer 500 ml
Uw waardering