Facebook Pixel
Autoglanz Bandenborstel - Tire Brush

Autoglanz Bandenborstel - Tire Brush

Autoglanz Bandenborstel - Tire Brush

Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 9,56 € 7,90

Banden borstel – Tire Brush - Autoborstel

Bandenborstel – ben je op zoek naar een speciale borstel voor het reinigen van je banden? Deze bandenborstel is ontworpen voor het precies reinigen van de meest hardnekkige vervuiling op banden. Met deze bandenborstel wordt het schoonmaken van je banden een fluitje van een cent. Ook kun je deze borstel gebruiken voor het schoonmaken van automatten. Bestel gemakkelijk en snel online, dan zorgen wij voor een vlotte levering

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AG-BB1

Bandenborstel kopen

Wil je grondig je banden schoonmaken? Dan mag een bandenborstel niet ontbreken. Deze borstel is voorzien van korte vezels van 25 mm en blijven redelijk stijf. Dit is wat je wil bij een goede banden borstel. Zodoende kun je gemakkelijk en precies de banden reinigen waar bandenreiniger niet altijd alles weg kan krijgen.De kop zelf is zo`n 7x5 cm, hier is goed over nagedacht dit betekend nameijk dat je een perfecte afmeting hebt voor bijna alle banden. De haren hebben veel grip op de banden dat net even zorgt voor een betere reiniging.

Heb je een bandenborstel echt nodig?

Zoals met alles kun je zover gaan als dat je zelf wilt natuurlijk. Heeft het extra waarde? Wij denken van wel. Een bandenreiniger heeft niet altijd de kracht om de banden in zijn geheel 100% te reinigen. Zelfs wanneer je een zachte kwast of borstel gebruikt om een bandenreiniger in te werken en je gaat de banden vervolgens afnemen met een microvezeldoek zul je zien dat er altijd nog wat vervuiling op blijft zitten omdat een zachte borstel net te weinig kracht heeft. Met deze borstel heb je daar natuurlijk geen last van.

Daarnaast hoef je de borstel niet alleen te gebruiken voor je banden. Het is ook perfect om automatten te reinigen. Zowel de kunststof, rubberen als de stoffen matten kunnen worden schoongemaakt met deze borstel.

Hoogtepunten van deze banden borstel / tire brush

Hierbij een korte opsomming van alle voordelen van een dergelijke bandenborstel zoals deze.

 

·         Perfect voor het effectief schoonmaken van banden

·         Kort design en ligt lekker in de hand

·         Borstelhaar aangepast voor toepassing ( stevig, maar flexibel)

·         Ook perfect voor automatten

·         Makkelijk schoon te maken

·         Ideale afmeting

·         Gat aan het uiteinde zodat je de borstel kunt uithangen.

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Heb je een geschikte velgen borstel gevonden? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een velgenborstel aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Bandenborstel - Tire Brush
Uw waardering